Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministrul Transporturilor: 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii

Antena3 Antena3,
Ministrul Transporturilor: 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii

Un numar de 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii, a anuntat sambata, in cadrul comandamentului de iarna de la Ministerul Afacerilor Interne, ministrul Transporturilor Ramona. continuă pe Antena3

Au fost inchise mai multe portiuni ale unor drumuri judetene, din cauza conditiilor meteo

Reprezentantii Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Maior Constantin Ene al judetului Bacau au anuntat inchiderea temporara pentru mai multe sectoare de drum.

CNADNR: 34 trenuri au fost anulate si 22 drumuri, inchise din cauza viscolului

Florea Dascalu, consilier director CNADNR, a declarat pentru B1 TV ca 22 de drumuri au fost inchise din cauza viscolului. Totodata, acesta a precizat ca 34 de trenuri au fost anulate. De asemenea, Dascalu a precizat.

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a venit la sediul MAI.

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a venit miercuri seara, in jurul orei 18. 00, la Ministerului Afacerilor Interne MAI), ea nefacand nicio declaratie la intrarea in sediul institutiei. Sub autoritatea ministerului condus de Manescu se afla ROMATSA, institutie al carei director general, Aleodor Francu, a demisionat miercuri, urmare a accidentului aviatic din Muntii Apuseni. La MAI se afla, de mai multe ore, si ministrul Radu Stroe, care a venit la sediul ministerului dupa sedinta de .

Atac armat in Washington. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite sambata intr-un atac armat comis intr-un centru comercial situat in suburbia din nordul capitalei americane, Washington, anunta televiziunile americane, relateaza AFP.

O ambulanta si mai multe autoturisme, blocate pe A1 de cateva ore

O ambulanta in care se afla una dintre victimele accidentului in lant de pe A1 si mai multe masini au ramas blocate, de cateva ore, intre kilometri 52 si 54, unde traficul este blocat, relateaza.

Zapada viscolita afecteaza traficul feroviar: mai multe trenuri de calatori au fost anulate

Trei trenuri de calatori care circulau intre Bucuresti Obor si Constanta, respectiv intre Bucuresti Obor si Fetesti, au fost anulate, din cauza viscolului, fiind introduse totodata limitari de viteza de 50 km/h pe unele sectoare de cale ferata,.

Aeroportul Otopeni sub viscol: mai multe zboruri au fost anulate sau amanate

Mai multe zboruri de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti AIHCB) din Otopeni au fost anulate sau amanate, intarzierile fiind si de peste 45 de minute, potrivit site-ului aeroportului.

Mai multe zboruri de pe Aeroportul Otopeni, anulate sau amanate

Mai multe zboruri de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti AIHCB) din Otopeni au fost anulate sau amanate, intarzierile fiind si de peste 45 de minute, potrivit site-ului aeroportului. Doua zboruri catre Munich.

Mai multe zboruri de pe Otopeni, anulate sau amanate. Aeronavele au intarzieri si de peste 45 de minute la decolare

Mai multe zboruri de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti AIHCB) din Otopeni au fost anulate sau amanate, intarzierile fiind si de peste 45 de minute, potrivit Mediafax.

UPDATE. Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a venit la sediul MAI.

Ministrii Afacerilor Interne si Transporturilor, Radu Stroe si, respectiv, Ramona Manescu, au plecat, miercuri seara, de la Ministerul Afacerilor Interne MAI), fara sa faca declaratii. Stroe a parasit sediul institutiei in jurul orei 19. 30, pe la scarile principale, unde il astepta masina de serviciu, in timp ce Manescu ar fi ales o iesire laterala, ea nefiind reperata de jurnalistii prezenti pentru eventuale declaratii in contextul situatiei de dupa accidentul aviatic din Muntii .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )