Libnet.ro
UNICEF

05:00

CNAIR: Emiterea rovinietei si peajului va fi intrerupta vineri, 15 ianuarie

Adevărul Adevărul,
CNAIR: Emiterea rovinietei si peajului va fi intrerupta vineri, 15 ianuarie

CNAIR a anuntat ca in data de 15 ianuarie, in intervalul orar 00. 00, emiterea rovinietelor si a peajelor va fi intrerupta ca urmare a unor lucrari de actualizare a tehnologiilor sistemului informatic. continuă pe Adevărul

Documentarul PRESEDINTELE BIDEN va fi difuzat de postul B1 TV, in premiera si in exclusivitate in Romania, in seara de vineri, 15 ianuarie, de la ora 22:00 (VIDEO)

Documentarul PRESEDINTELE BIDEN va fi difuzat de postul B1 TV, in premiera si in exclusivitate in Romania, in seara de vineri, 15 ianuarie, de la ora 22:00. Filmul prezinta pe larg parcursul lui Joe.

Programarea persoanelor pentru vaccinarea in etapa a II-a debuteaza vineri, 15 ianuarie. Valeriu Gheorghita, detalii despre modalitatea de inscriere (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a facut mai multe precizari referitoare la modalitatea de inscriere la vaccinare pentru persoanele care intra in etapa a II-a. El.

Horoscop 15 ianuarie 2021. Zodia care are un castig important din partea sefilor

Horoscopul zilei de vineri, 15 ianuarie 2021. Astrologii vin cu vesti marcante pentru nativii Zodiacului. Dar, inainte sa detaliem, va prezentam numerele care va poarta noroc in aceasta zi, iar acestea sunt: 3, 24, 45 si 55. De asemenea, sa nu uitam si de culorile care va infrumuseteaza ziua de vineri, iar acestea sunt: roz .

KLAUS IOHANNIS: Ma voi vaccina public pe 15 ianuarie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca se va vaccina public, vineri, 15 ianuarie, la debutul celei de-a doua etape prevazuta in strategia nationala de vaccinare anti-Covid 19.

Horoscop 15 ianuarie 2021. Gemenii primesc o propunere neasteptata, Racii sunt norocosii zilei

Horoscop 15 ianuarie 2021. Nativii din zodia Gemeni ar putea primi o propunere neasteptata, in timp ce Racii sunt norocosii zilei.

CORONAVIRUS |MAE: Din 15 ianuarie, persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa completeze un formular online pe care sa il prezinte la sosire

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, miercuri, ca, incepand din 15 ianuarie, persoanele care ajung in Austria trebuie sa completeze, inainte de intrarea in aceasta tara, un formular online pe care s.

MAE: Din 15 ianuarie, persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa completeze un formular online pe care sa il prezinte la sosire

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca, incepand din 15 ianuarie, persoanele care ajung in Austria trebuie sa completeze, inainte de intrarea in aceasta tara, un formular online pe care sa il prezinte la sosire.

15 ianuarie, ora 15. Acesta este momentul in care se da startul programarilor pentru a II-a etapa de vaccinare impotriva COVID-19

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a anuntat ca a doua etapa de vaccinare va incepe in data de 15 ianuarie, ora 15. 00, iar programarea va putea fi facuta pe o platforma special infiintata, la un numar unic de telefon, personal, prin medicul de familie, prin serviciile de call-center sau prin directiile de asistenta sociala din cadrul primariilor.

Valeriu Gheorghita, detalii despre etapa a doua a campaniei de vaccinare: Chiar din data de 15 ianuarie, echipele mobile merg la centrele sociale

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 a declarat marti ca rtapa a doua a procesului de imunizare va debuta pe 15 ianuarie cu vaccinarea personalului si a beneficiarilor din.

Noi detalii despre vaccinarea in Romania: cine intra in etapa a doua, din 15 ianuarie

In aceasta dimineata, a intrat in Romania a patra sarja de vaccinuri, iar incepand cu 15 ianuarie, va incepe a doua etapa de vaccinare impotriva Covid-19. Sistemul de sanatate din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )