Libnet.ro
UNICEF

20:00

KLAUS IOHANNIS: Ma voi vaccina public pe 15 ianuarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Ma voi vaccina public pe 15 ianuarie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca se va vaccina public, vineri, 15 ianuarie, la debutul celei de-a doua etape prevazuta in strategia nationala de vaccinare anti-Covid 19. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Ma voi vaccina public, pe data de 15 ianuarie. De ce a spus pas presedintele in prima etapa

Klaus Iohannis a hotarat sa se vaccineze in cadrul celei de-a doua etape. Presedintele Romaniei a comunicat decizia in data de 12 ianuarie, prin intermediul unei conferinte de presa. Pentru a marca.

Klaus Iohannis: Ma voi vaccina public in data de 15 ianuarie (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti, 12 ianuarie, seful statului a fost intrebat cand se va imuniza impotriva noului coronavirus. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca se va imuniza in data de 15.

IOHANNIS: Ma voi vaccina public vineri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi, la Palatul Cotroceni, ca se va vaccina anti-COVID-19, public, vineri.

Iohannis anunta ca se va vaccina public impotriva COVID, vineri Campania de vaccinare a fost pana acum un succes

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca, pentru a marca debutul etapei a doua a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, el se va vaccina public, vineri.

Klaus Iohannis: Trebuie sa stopam pandemia si asta tine de reusita campaniei de vaccinare. Ma voi vaccina pe 15 ianuarie. Ideea unui certificat de vaccinare nu mi se pare una buna

Presedintele Klaus Iohannis sustine, marti, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a anuntat astfel ca se va vaccina anti-COVID-19, vineri, 15 ianuarie, in prima zi a celei de-a doua etape.

Klaus Iohannis: Avem nevoie de o repornire in forta, asta insemnand sa avem o campanie de vaccinare de succes

PresedinteleKlaus Iohannissustine, marti, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Acesta a anuntat ca se va vaccina vineri, 15 ianuarie. S-a dovedit ca masurile luate de Guvern anul trecut au.

Ottley Charlie si Papadopoulos Vassilis, decorati de Presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 13 ianuarie a. c. , decretele de deco.

Klaus Iohannis: Vaccinarea in masa reprezinta singura solutie pentru a ne intoarce la normalitate De succesul campaniei depinde relansarea economica a Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in timpul conferintei de presa de marti de relansarea economica a Romaniei, dar si reluarea activitatilor zilnice cu care oamenii erau obisnuiti, depind de evolutia.

Klaus Iohannis despre inghetarea salariilor: Asta este!

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti seara, masura inghetarii salariilor in sectorul de stat, in contextul crizei economice agravate de pandemie. Este o masura care a determinat mai multe sindicate, intre care ale politistilor si ale lucratorilor din sectorul sanitar, sa organizeze actiuni de protest.

Documentarul PRESEDINTELE BIDEN va fi difuzat de postul B1 TV, in premiera si in exclusivitate in Romania, in seara de vineri, 15 ianuarie, de la ora 22:00 (VIDEO)

Documentarul PRESEDINTELE BIDEN va fi difuzat de postul B1 TV, in premiera si in exclusivitate in Romania, in seara de vineri, 15 ianuarie, de la ora 22:00. Filmul prezinta pe larg parcursul lui Joe.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )