Libnet.ro
UNICEF

20:30

CNAIR a lansat o licitatie de 24,3 milioane euro pentru reabilitarea podurilor situate pe A2

România Liberă România Liberă,
CNAIR a lansat o licitatie de 24,3 milioane euro pentru reabilitarea podurilor situate pe A2

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 116 mil. continuă pe România Liberă

Licitatie de 116 milioane de lei, lansata de CNAIR pentru reabilitarea podurilor de la Fetesti si Cernavoda

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 116 milioane lei 24,3 milioane euro), fara TVA, pentru reabilitarea podurilor de la Fetesti si Cernavoda, situate pe Autostrada A2, potrivit unui anunt publicat pe platfoma SICAP, scrie news. ro.

PENTRU 136 MILIOANE EURO: Ikea cumpara de la Vestas sapte parcuri eoliene din tara noastra

Grupul suedez Ingka, care detine majoritatea magazinelor Ikea, a anuntat astazi ca a achizitionat de la Vestas o participatie de 80% in sapte parcuri eoliene din Romania, pentru 136 milioane euro 151 milioane de dolari), transmite Reuters.

CFR Calatori vrea sa cumpere motorina in valoare de 15,7 milioane euro

Compania de stat CFR Calatori vrea sa cumpere 14. 000 de tone de motorina in valoare de 74,9 milioane lei 15,7 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Franta: Google accepta sa plateasca aproape un miliard de euro pentru a-si reglementa contenciosul cu fiscul francez

Gigantul american al internetului Google, care este vizat de o ancheta pentru frauda fiscala in Franta, a acceptat joi sa plateasca aproape un miliard de euro pentru a-si reglementa contenciosul cu fiscul francez, scrie Agerpres. Acordul a fost calificat drept istoric de Ministerul francez al Economiei, a consemnat AFP.

PENTRU FINANTAREA IMM SI MICROINTREPRINDERILOR Credit Agricole Romania imprumuta 20 milioane euro de la BERD

Credit Agricole Romania imprumuta 20 de milioane de euro, in moneda locala, de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), in vederea sustinerii cresterii accesului la finantare pentru intreprinderile mici si mijlocii IMM) si pentru stimularea dezvoltarii bancii si consolidarea bilantului, anunta un comunicat al institutiei financiare internationale.

CONFERINTA ENERGIA IN PRIZA DOINA VORNICU, CEZ ROMANIA: Am atras deja 40 milioane euro de la UE pentru proiecte de digitalizare

Uniunea Europeana promoveaza decarbonizarea, digitalizarea, electrificarea si acolo trebuie sa ajungem si noi, a declarat Doina Vornicu, Chief Operating Ofiicer al CEZ Romania.

PG obtine ajutor de stat de peste 29 milioane lei pentru noua fabrica din Urlati

Gigantul american ProcterGamble a obtinut un ajutor de stat in valoare de 29,05 milioane de lei, suma care va finanta constructia noii fabrici din Urlati, judetul Prahova, unde vor fi produsi detergenti pentru spalat rufe de tip capsula.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )