Libnet.ro
UNICEF

01:05

PG obtine ajutor de stat de peste 29 milioane lei pentru noua fabrica din Urlati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PG obtine ajutor de stat de peste 29 milioane lei pentru noua fabrica din Urlati

Gigantul american ProcterGamble a obtinut un ajutor de stat in valoare de 29,05 milioane de lei, suma care va finanta constructia noii fabrici din Urlati, judetul Prahova, unde vor fi produsi detergenti pentru spalat rufe de tip capsula. continuă pe Wall-Street Ro

P ENGIE investeste 5 milioane de lei pentru calificarea a 116 tineri instalatori

In contexul unui deficit al fortei de munca, ENGIE Romania investeste 5 milioane de lei pentru a califica 116 tineri in meseria de instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze. Programul de invatamant profesional in sistem dual Energie pentru meseria mea a atras doua noi clase de elevi in Bucuresti, in parteneriat cu Colegiul Tehnic Mihai Bravu, si in Brasov, la Colegiul Tehnic Mircea Cristea. Cei 60 de elevi care au ales sa invete o meserie de viitor se adauga celor 56 de elevi din promotia 2018-2019. Pentru calificarea celor 116 tineri profesionisti, ENGIE Romania investeste 5. 000 de lei. Pe parcursul programului de trei ani elevii imbina teoria la colegiile partenere cu practica in laboratoarele amenajate de ENGIE.

Libertatea: Cumpanasu a primit de la Ministerul Culturii peste 600.000 de lei pentru 50 de pagini de copy paste din Google si Wikipedia

In august 2018, Ministerul Culturii a organizat un concurs de proiecte dedicate Centenarului Marii Uniri. Asociatia pentru Implementarea Democratiei AID), condusa de Alexandru Cumpanasu, a primit in septembrie 2018 o finantare de 1. 000 de lei, nerambursabila, pentru proiectul Romanismul: trecut, prezent si viitor, scrie Libertatea.

ADR Centru: Peste 2,6 milioane euro, pentru extinderea Scolii I.L. Caragiale din Sibiu

Fonduri nerambursabile de peste 2,6 milioane de euro vor fi investite in extinderea unei scoli gener.

Cu ce se ocupa asociatia lui Alexandru Cumpanasu. A primit un milion de lei pentru aceste brosuri

Au trecut nu mai putin de sapte saptamani de cand tara este intr-o continua confuzie si frica. Din pacate, nimeni si nimic nu a putut arata o concluzie a celor petrecute, iar lucrurile par a fi mai in bezna decat erau inainte. Multe intrebari se indreapta spre Alexandru Cumpanasu. Cu ce se ocupa, de fapt, .

Ministerul Culturii aloca 150.000 de lei pentru programul Acces - Anul Cartii 2019

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale aloca suma de 150. 000 de lei pentru programul Acces - Anul Cartii 2019, potrivit unui anunt publicat online.

ONG-ul lui Alexandru Cumpanasu a primit un milion de lei pentru trei brosuri copiate din Google si Wikipedia

Alexandru Cumpanasu a primit, prin Asociatia pentru Implementarea Democratiei, al carei presedinte este, zeci de finantari de la institutiile statului.

Amenzi de 141.000 de lei pentru comerciantii de legume si fructe din piete

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale anunta ca inspectorii din cadrul Directiilor pentru Ag.

A inceput programul Casa Verde: cum poti primi 20.000 de lei pentru a-ti instala panouri foto-voltaice

Persoanele fizice se pot adresa, de marti, instalatorilor in vederea inscrierii in Programul National Casa Verde Fotovoltaice, privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, in vederea.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )