Libnet.ro
UNICEF

19:45

CNAIR: Nu sunt drumuri inchise din cauza conditiilor meteo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNAIR: Nu sunt drumuri inchise din cauza conditiilor meteo

Drumarii au raspandit miercuri aproximativ 6618 tone material antiderapant iar in prezent nu sunt sectoare de drum national sau autostrada inchise din cauza conditiilor meteorologice, se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). continuă pe Ziarul Bursa

Circulatia deviata pe A2, pe sensul de mers Constanta - Bucuresti din cauza zapezii acumulate pe carosabil

Centrul Infotrafic informeaza ca circulatia rutiera este deviata, miercuri, pe sensul de mers Constanta - Bucuresti al Autostrazii A2, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, zapada acumulata pe carosabil si vantul care o spulbera, reducand semnificativ vizibilitatea.

Raport: 23.000 de romni mor anual din cauza bolilor provocate de poluare. Poluarea omoara de 10 ori mai multi romni dect accidentele rutiere

000 de romani mor anual din cauza bolilor provocate de poluare - cancer pulmonar, boala cardiaca ischemica, accident vascular cerebral, infectii respiratorii inferioare sau boala pulmonara obstructiva cronica, iar poluarea aerului omoara de 10 ori mai multi romani decat accidentele rutiere, arata un raport al Observatorului Roman de Sanatate. Bucurestiul este cea mai aglomerata capitala europeana si pe locul 5 in randul capitalelor cu cel mai aglomerat trafic din lume.

Copac cazut peste sase masini in Constanta, din cauza viscolului

Sase masini au fost avariate de un copac care a cazut peste ele din cauza vantului si a viscolului. Incidentul s-a petrecut in Constanta. Vantul puternic a doborat un arbore inalt de cativa zeci de m.

Dragos Petrescu, HORA: Avem dificultati sa mentinem calitatea si serviciile in restaurante din cauza fortei de munca slab pregatite

Romania se confrunta cu cea mai acuta criza de personal din ultimele decenii, iar HoReCa nu face exceptie. Industria ospitalitatii duce lipsa de 50. 000 de angajati. Dragos Petrescu, presedintele HORA, sustine ca din cauza fortei de munca slab.

Luis Suarez (Barcelona) va absenta doua saptamni, din cauza unui tratament la genunchi

Atacantul uruguayan Luis Suarez va absenta de pe teren doua saptamani, din cauza unui tratament cu celule stem la genunchiul drept, a anuntat FC Barcelona, citata de Reuters.

Tariceanu pleaca in Polonia, tara aflata in conflict cu Bruxelles-ul din cauza modificarilor la legile justitiei

Calin Popescu Tariceanu pleaca, saptamana viitoare, in perioada 6-9 decembrie, in Polonia, tara aflata in vizorul oficialilor de la Bruxelles din cauza modificarilor la Legile justitiei, caz similar cu cel.

intarzieri ale trenurilor din cauza vremii nefavorabile. Recomandarea reprezentantilor CFR

Traficul feroviar este deschis pe toate magistralele miercuri, insa circulatia trenurilor e adaptata la conditiile meteo nefavorabile. Un numar redus de trenuri inregistreaza la aceasta ora.

Arbitru mexican n greva foamei din cauza insultelor rasiste

Un arbitru mexican a inceput, marti, greva foamei pentru a protesta fata de insultele rasiste pe care le-ar fi suportat din partea Federatiei Mexicane de Fotbal.

Inspectoratul Scolar Bucuresti: Scolile nu se nchid joi din cauza vremii. Nu am primit nicio solicitare

Vremea rea din urmatoarele zile nu va inchide scolile din Capitala. Inspectoratul Scolar din Bucuresti nu a primit nicio cerere din partea scolilor din sectoarele Capitalei. Elevii si prescolarii au oricum liber vineri, de sarbatoarea Sfantului Andrei, urmand sa se intoarca la cursuri luni.

Motivul pentru care preotul Ciulei si-a dat foc in fata Catedralei: Sunt impotriva coruptiei din Biserica Ortodoxa

Trebuie sa recurg la o forma de protest - incendierea in fata Catedralei Mantuirii Neamului. Asa am de gand sa fac, pentru ca Biserica Ortodoxa nu este deschisa la un dialog. Este abuziva! Sunt impotriva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )