Libnet.ro
UNICEF

07:15

Motivul pentru care preotul Ciulei si-a dat foc in fata Catedralei: Sunt impotriva coruptiei din Biserica Ortodoxa

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care preotul Ciulei si-a dat foc in fata Catedralei: Sunt impotriva coruptiei din Biserica Ortodoxa

Trebuie sa recurg la o forma de protest - incendierea in fata Catedralei Mantuirii Neamului. Asa am de gand sa fac, pentru ca Biserica Ortodoxa nu este deschisa la un dialog. Este abuziva! Sunt impotriva. continuă pe Antena3

Cine e preotul si-a dat foc in fata Catedralei Mantuirii Neamului

Preotul George Ciulei si-a dat foc, duminica,in fata Catedralei Mantuirii Neamului. Barbatulsi-astropit hainele cu benzinasi si-a dat foc, in semn de protest. Totul a inceput.

Klaus Iohannis pleaca mai devreme in Franta.Motivul pentru care si-a devansatvizita oficiala

Presedintele Klaus Iohannis si-a devansat vizita oficiala in Franta pentru luni si marti pentru a putea participa miercuri, pe 28 noiembrie, la sedinta solemna a Parlamentului consacrata celebrarii.

Motivul pentru carefurculita a fost respinsa la inceputuri de Biserica

Furculita este un obiect banal pe care-l folosim pentru a consuma mancarea solida. Totusi, aceasta are o istorie extrem de controversata si aparitia ei a fost primita cu reticenta de lumea.

VIDEO Un preot caterisit s-a stropit cu benzina si si-a dat foc n timp ce se sfintea Catedrala, n semn de protest. El si-a dat foc dupa ce a chemat reporterii unei televiziuni. Precizarile ISU

Un fost preot din Constanta si-a stropit hainele cu benzina si si-a dat foc in timpul slujbei de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, in semn de protest fata de decizia de caterisire. Barbatul amenintase de zilele trecute ca isi va da foc in semn de protest. Incidentul a avut loc n zona Hotelului Marriott, in fata reporterilor Antena 3, care incercau sa ii ia o declaratie.

VIDEO Un fost preot s-a stropit cu benzina si si-a dat foc n timpul slujbei de sfintire a Catedralei, n apropierea lacasului. Precizarile ISU

Un fost preot din Constanta si-a stropit hainele cu benzina si si-a dat foc in timpul slujbei de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, in semn de protest, relateaza Antena 3. Jandarmeria si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti au precizat ca incidentul a avut loc pe Calea 13 Septembrie, in zona Hotelului Marriott, iar barbatul a fost dus la Politie.

Moment socant la sfintirea Catedralei Manturii Neamului: Un preot si-a dat foc in semn de protest (VIDEO)

Gest extrem in fata Catedralei Mantuirii Neamului cu ocazia slujbei de sfintire! Un preot din Constanta si-a dat foc in fata catedralei in semn de protest pentru ca in urma unui accident rutier, soldat cu un.

VIDEO Un preot scos din Biserica si-a dat foc la haine langa Catedrala Neamului, in timpul slujbei de sfintire

Un preot si-a dat foc la haine langa Catedrala Mantuirii Neamului, in semn de protest fata de injustetea unor decizii din Biserica Ortodoxa Romana.

Prima reactie din partea BOR dupa ce un preot si-a dat foc in fata Catedralei Mantuirii Neamului

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a facut primele declaratii dupa ce un preot si-a dat foc in fata Catedralei Mantuirii Neamului. Va marturisesc ca eu fiind aici nu am.

Preotul care si-a dat foc in apropierea Catedralei Mantuirii Neamului a fost dus la sediul Politiei. Ce a dezvaluit dupa audieri

Un preot din judetul Constanta, care considera ca a fost depus din treapta in mod injust din cauza unui accident rutier, si-a incendiat, duminica, geaca, in apropierea Catedralei Manturii Neamului, in timpul.

Motivul pentru care mii de fermieri mai au de asteptat plata in avans a subventiei agricole

Aproape 14. 000 de fermieri din judetul Buzau au beneficiat de plata in avans a subventiilor agricole, valoarea sumelor decontate depasind 25 de milione de euro. in acest an, au depus cereri pentru subventii 19. 600 de fermieri din judetul Buzau. Unii fermieri vor mai avea de asteptat pana primesc subventiile deoarece au fost inclusi in esantionul de control prin teledetectie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )