Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNAS a accesat fonduri europene pentru dezvoltarea unui sistem integrat de management

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNAS a accesat fonduri europene pentru dezvoltarea unui sistem integrat de management

CNAS a semnat, marti, un Contract de finantare in cadrul Programului Operational Capacitate Administrativa POCA), care are ca obiectiv dezvoltarea si implementarea unui sistem integrat de management. Acest sistem va permite elaborarea de rapoarte, analize si studii, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Avalansa de critici la un parc tematic din China: Un porc a fost aruncat in gol de la 68 de metri, pentru testarea unui sistem de bungee jumping (VIDEO)

Reprezentantii unui parc de distractii din China au starnit un val de furie pe social media, dupa ce au folosit un porc pentru a demonstra siguranta unui sistem de bungee jumping, aruncand animalul in gol de la la.

Sistem care va prelucra datele din Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate, dezvoltat de CNAS din fonduri europene de 20 milioane euro

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate va dezvolta un sistem care va prelucra datele din Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate, dupa ce a semnat, marti, un Contract de finantare in cadrul Programului Operational Capacitate Administrativa POCA), care are ca obiectiv dezvoltarea acestui sistem integrat de management.

Orban: Autostrazile Comarnic- Brasov si Sibiu-Pitesti pot fi realizate in cinci ani, daca ramane PNL la guvernare Comarnic- Brasov ar putea fi facuta cu bani de la buget, iar pentru Tg Mures- Iasi vor fi cerute fonduri europene

Guvernul va lua pana la finalul lunii ianuarie o decizie cu privire la modul in care va fi construita autostrada Comarnic-Brasov, a declarat premierul Ludovic Orban in cadrul unui interviu acordat HotNews. ro. Orban considera ca trebuie finantare cu bani de la buget, nu prin parteneriat public-privat PPP). De asemenea, despre parteneriatul public privat prevazut pentru autostrada Targu Mures- Iasi, Orban spune ca este o gluma si de aceea va fi depusa cerere de finantare din fonduri europene a studiului de fezabilitate. Ludovic Orban, la HotNews. ro LIVE: Daca adoptam OUG pentru alegerea primarilor in doua tururi exista riscul sa o atace Avocatul Poporului si sa fie declarata neconstitutionalaRaspunsul lui Orban intrebat daca vor creste pensiile cu 40% din septembrie: Nu e 100% asta. Banii sunt prevazuti, dar depinde cum evolueaza economia Alocatiile dublate daca sunt bani.

Universitate de stat pusa sa returneze o suma uriasa dupa o investitie ratata cu fonduri europene. Cati ani a intarziat implementarea proiectului

Universitatea Eftimie Murgu din Resita se afla intr-o situatie fara precedent dupa ce a esuat in implementarea unui proiect finantat din fonduri europene.

Fonduri europene 2020: Max. 200.000 Euro pentru mici firme din IT, sanatate, energie

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) vor putea obtine fonduri europene de cate 25. 000 de euro, pentru proiecte de transfer tehnologic in domenii ca tehnologa informatiei IT), energie sau sanatate, printr-o linie de finantare aflata inca in pregatire la Ministerul Lucrarilor Publice.

Ludovic Orban, despre guvernarea PSD: Au inventat astia de dinainte o hiperbirocratie care impiedica absorbtia de fonduri europene (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, luni, in debutul sedintei de Guvern, ministrului Fondurilor Europene, Marcel Bolos, sa pregateasca procesulde simplificare a procedurilor de.

Marea Britanie pregateste introducerea rapida a unui sistem de imigratie pe baza de puncte

Marea Britanie ar putea introduce rapid, in contextul retragerii din Uniunea Europeana, un sistem de imigratie pe baza de punctaj, dupa modelul australian, informeaza postul Sky News si publicatia Daily Express, citate de Mediafax.

Reportaj Euronews: Nepotism politic in Ungaria: Fondurile europene pentru agricultura merg la prietenii lui Orban?

Oligarhii maghiari abuzeaza intr-adevar de puterea lor, acaparand terenurile agricole si folosind banii contribuabililor europeni pentru a-si umple buzunarele? Reporterul Euronews, Hans von der Brelie, a urmarit indeaproape acest caz, cu colaborarea unor mijloace media de investigatie maghiare si a diverse organizatii precum Greenpeace, citeaza Rador.

VIDEO Politia Sibiu cere ajutorul cetatenilor pentru gasirea unui sofer care a plecat de la locul accidentului dupa ce a lovit o fata de 11 ani pe trecerea de pietoni

Politia Sibiu cere ajutorul cetatenilor pentru identificarea soferului care a lovit cu masina o fetita de 11 ani aflata pe o trecere de pietoni din Medias. Soferul a oprit doar pentru cateva momente, plecand apoi de la locul accidentului.

LUDOVIC ORBAN: Niciun parlamentar PNL nu va vota pentru investirea unui nou guvern

Motiunea de cenzura pe care PSD si UDMR au anuntat ca o vor depune impotriva guvernului Orban nu pare sa il sperie pe premier. Seful Guvernului a declarat, ieri, ca, pentru adoptarea motiunii, PSD si UDMR au nevoie si de voturile parlamentarilor PRO Romania, formatiune politica al carei lider este Victor Ponta si careia alegerea primarilor in doua tururi de scrutin i-ar fi favorabila.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )