Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNCAV: A opta transa de vaccin Pfizer BioNTech soseste luni in tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNCAV: A opta transa de vaccin Pfizer BioNTech soseste luni in tara

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) anunta ca a opta transa de vaccin Pfizer BioNTech, de 163. 800 doze, soseste luni in tara, pe cale aeriana, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca si Timisoara, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |A opta transa de vaccin Pfizer BioNTech, soseste luni in tara

A opta transa de vaccin Pfizer BioNTech, care consta in 163. 800 doze, soseste luni in tara, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj Napoca si Timisoara, potrivit unui anunt facut de Comitetul National de.

A opta transa de vaccin Pfizer BioNTech, cu 163.800 de doze, soseste luni in Romania

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva Covid-19 CNCAV) a anuntat ca a opta transa de vaccin Pfizer BioNTech, care consta in 163. 800 de doze, va ajunge luni in Romania.

Timisul, singurul judet sub scenariu rosu din tara, primeste din nou cele mai putine vaccinuri Pfizer BioNTech

A opta transa de vaccin Pfizer BioNTech va ajunge luni in tara. Este vorba de 163. 800 doze care vor fi aduse cu avionul pe aeroporturile din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.

Un profesor universitar a murit dupa ce a fost injectat cu prima doza de vaccin Pfizer

Un profesor universitar din Oradea a murit dupa ce i-a fost administrata prima doza de vaccin anti-COVID de la Pfizer - BioNTech.

MINISTERUL SANATATII: A fost inregistrata o reactie adversa rara dupa a doua doza de vaccin Pfizer

O reactie adversa rara dupa administrarea celei de a doua doze de vaccin Pfizer a fost inregistrata de Institutul National de Sanatate Publica.

Luni vine in Romania inca o transa de vaccinuri Pfizer, cu 163.800 de doze. Cum vor fi impartite acestea catre centrele regionale

Luni, 08 februarie, va sosi in Romania cea de a opta transa de vaccin de la Pfizer BioNTech care consta in 163. 800 doze, pe cale aeriana, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca si Timisoara, informeaza Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19.

Un medic din Valcea a suferit o paralizie temporara faciala dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin PfizerBioNTech

Ministerul Sanatatii anunta ca a fost inregistrata o reactie adversa rara in urma administrarii celei de-a doua doze de vaccin PfizerBioNTech. Este vorba despre o paralizie temporara faciala, suferita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )