Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un profesor universitar a murit dupa ce a fost injectat cu prima doza de vaccin Pfizer

Antena3 Antena3,
Un profesor universitar a murit dupa ce a fost injectat cu prima doza de vaccin Pfizer

Un profesor universitar din Oradea a murit dupa ce i-a fost administrata prima doza de vaccin anti-COVID de la Pfizer - BioNTech. continuă pe Antena3

O asistenta medicala a murit dupa vaccin. E halucinant ce s-a intamplat in Romania

Vineri, Ministerul Sanatatii a anuntat faptul ca o asistenta a decedat pe 28 ianuarie, la o saptamana dupa ce a primit cea de-a doua doza de vaccin anti-coronavirus. insa cauza decesului nu a fost inca stabilita. O asistenta medicala a murit dupa vaccin Asistenta medicala avea varsta de 55 de ani si nu a prezentat .

Persoanele care trebuie sa fie vaccinate cu prima doza in perioada 4-16 februarie vor primi serul Moderna: Administrarea acestui tip de vaccin a inceput, joi, in Romania

Vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna a inceput sa fie administrat pe teritoriul Romaniei, iar persoanele programate pentru le fi administrata prima doza de ser in perioada 4-16 februarie vor primi vaccin.

Marea Britanie a vaccinat cu prima doza peste 10 milioane de persoane

Mai mult de 10 milioane de persoane au primit o prima doza de vaccin anti-COVID-19 in Marea Britanie, a anuntat miercuri ministrul sanatatii, Matt Hancock, transmite Reuters.

Valeriu Gheorghita dezvaluie misterul mortii profesorului din Oradea, care a decedat dupa ce s-a vaccinat anti-COVID

Cazul profesorului universitar Ioan Dzitac, decedat dupa ce i-a fost administrata prima doza de vaccin Pfizer-BioNTech, a fost abordat, duminica, de medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID.

Premierul se va vaccina sambata cu rapelul. Florin Citu a primit prima doza de ser anti-COVID in luna ianuarie

Sambata, 6 februarie 2021, premierul Romaniei se va vaccina cu doza de rapel impotriva COVID-19. Seful Executivului va primi serul la Spitalul Militar Central Carol Davila din Bucuresti, unde a fost vaccin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )