Libnet.ro
UNICEF

20:15

CNIPMMR: Microintreprinderile, in pericol din cauza unui proiect legislativ privind salariul minim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNIPMMR: Microintreprinderile, in pericol din cauza unui proiect legislativ privind salariul minim

Introducerea unor coeficienti de ierarhizare a salariului minim va conduce la stabilirea a 11 categorii de salariu minim, ceea ce contravine prevederilor constitutionale, a afirmat, ieri, Florin Jianu, presedintele executiv al Consiliului National al intreprinderi and 172;lor Private Mici si Mijlocii din tara noastra CNIPMMR). Domnia sa a mai spus ca demersul Parlamentului referitor la coeficientii de ierarhizare reprezinta o incalcare a atributiilor Gu and 172;vernului, puterea executiva fiind aceea, care stabileste prin hotarare nivelul salariului minim. continuă pe Ziarul Bursa

Jandarmeria Alba, executata silit din cauza unui fost angajat. Valentin si-a santajat iubita chiar in timpul programului

Jandarmeria Alba a fost executata silit, din cauza unui fost angajat. Barbatul si-a santajat iubita chiar in timpul programului.

Cum a ajuns conacul Krupenschi o ruina din cauza unui elev chiulangiu. Povestea monumentului de patrimoniu national

Construit la inceputul anilor 1700, Conacul Krupenschi, situat in comuna Podoleni, judetul Neamt, a inceput sa se degradeze in anii comunismului, dar distrugerile ireparabile au survenit in 2011 din cauza unui adolescent iresponsabil.

Trafic intrerupt pe DN2 Bucuresti-Urziceni din cauza unui accident rutier

Traficul rutier este intrerupt pe ND2 Bucuresti-Urziceni din cauza unui accident de circulatie, soldat cu ranirea usoara a unei persoane.

Franta: Ministrul Sanatatii va candida la Primaria Parisului, pentru a-l inlocui pe Griveaux, retras din cursa din cauza unui scandal sexual

Ministrul francez al Sanatatii Agnes Buzyn si-a anuntat candidatura la primaria din Paris din partea partidului presedintelui Emmanuel Macron, pentru a-l inlocui pe Benjamin Griveaux care a anuntat vineri ca se retrage din cursa dupa un scandal provocat de difuzarea unei inregistrari video intime, relateaza AFP.

Jandarmeria Alba, executata silit din cauza unui fost angajat. Cum isi santaja concubina in timpul programului

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Alba a platit peste 150. 000 de lei din bugetul institutiei, daune morale si materiale, catre o persoana care a avut de suferit de pe urma activitatilor infractionale ale unui fost angajat al institutiei.

PRIN IMPLEMENTAREA UNUI PROIECT DE PESTE 80 MILIOANE EURO Galatiul va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare

Municipiul Galati va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare, care va opera containere din si catre Asia, fostul spatiu sovietic si Uniunea Europeana, prin implementarea unui proiect de peste 80 milioane euro care prevede construirea unei platforme multimodale, se arata intr-o informare transmisa de Administratia Porturilor Dunarii Maritime APDM) Galati, preluata de Agerpres.

Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei. Cati bani trebuie sa plateasca postul TV

CNA a decis sa amendeze postul Antena 1 cu suma de 100. 000 de lei, pentru telenovela Vulpita. Aceasta sanctiune vine dupa ce forul a vizionat, vreme de doua sedinte, mai multe fragmente din editii ale emisiunii Acces Direct. Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei Sanctiunea a fost votata insa .

inca 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 1.873 Seful OMS: Se inregistreaza o scadere a numarului de cazuri

Autoritatile de sanatate din China au raportat ca 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului, luni. Bilantul global al deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 1. 873, scrie CNN. Numarul de cazuri confirmate cu noul coronavirus, la nivel global, este acum 73. 243, potrivit Mediafax. Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat, luni, la Geneva, ca potrivit ultimelor date, numarul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19 a inceput sa scada in China.

Lista scolilor si gradinitelor inchise integral sau partial din cauza gripei. 2.233 de elevi sunt afectati

Aproximativ 50 de scoli si gradinite din toata tara au cursurile suspendate partial din cauza gripei, anunta Ministerul Educatiei si Cercetarii, 2. 233 de elevi fiind afectati din aceasta cauza.

Boala care a transformat-o pe Brigitte Bardot. Actrita a incercat sa se sinucida din cauza ei

Brigitte Bardot a renuntat la viata ei ca zeita a ecranului pentru a deveni activista pentru drepturile animalelor. Dar nu numai acesta a fost motivul pentru care frumoasa Frantei a renuntat la lumina reflectoarelor. Boala care a transformat-o pe Brigitte Bardot Brigitte Bardot a devenit un simbol al cinematografiei, odata cu aparitia ei in filmul .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )