Libnet.ro
UNICEF

18:01

Trafic intrerupt pe DN2 Bucuresti-Urziceni din cauza unui accident rutier

Adevărul Adevărul,
Trafic intrerupt pe DN2 Bucuresti-Urziceni din cauza unui accident rutier

Traficul rutier este intrerupt pe ND2 Bucuresti-Urziceni din cauza unui accident de circulatie, soldat cu ranirea usoara a unei persoane. continuă pe Adevărul

Favoritul lui Macron pentru Primaria Parisului s-a retras din cursa din cauza unui scandal sexual- UPDATE

Candidatul favorit al presedintelui francez Emmanuel Macron pentru Primaria Parisului s-a retras din cursa din cauza unui scandal sexual generat dupa publicarea unei inregistrari video, scrie Guardian si Euronews.

Accident soldat cu ranirea unei persoane, in localitatea buzoiana Caldarusanca

Traficul auto este dirijat pe DN2 E85, in localitatea buzoiana Caldarusanca, din cauza unui accident rutier soldat cu o victima. Ranita este chiar soferita care ar fi provocat evenimentul rutier.

Franta: Ministrul Sanatatii va candida la Primaria Parisului, pentru a-l inlocui pe Griveaux, retras din cursa din cauza unui scandal sexual

Ministrul francez al Sanatatii Agnes Buzyn si-a anuntat candidatura la primaria din Paris din partea partidului presedintelui Emmanuel Macron, pentru a-l inlocui pe Benjamin Griveaux care a anuntat vineri ca se retrage din cursa dupa un scandal provocat de difuzarea unei inregistrari video intime, relateaza AFP.

Lista scolilor si gradinitelor inchise integral sau partial din cauza gripei. 2.233 de elevi sunt afectati

Aproximativ 50 de scoli si gradinite din toata tara au cursurile suspendate partial din cauza gripei, anunta Ministerul Educatiei si Cercetarii, 2. 233 de elevi fiind afectati din aceasta cauza.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, IEA se asteapta la prima scadere a cererii de petrol, din ultimul deceniu

Cererea mondiala de petrol ar urma sa scada in primul trimestru al acestui an comparativ cu perioada similara din 2019 din cauza epidemiei de coronavirus din China, aceasta urmand sa fie prima diminuare inregistrata dupa criza financiara globala din 2009, a anuntat, ieri, Agentia Internationala a Energiei IEA), transmite Reuters, citata de Agerpres.

La Maratonul de la Tokyo nu vor mai putea participa amatori. Restrictiile au fost impuse din cauza coronavirusului

Organizatorii Maratonului de la Tokyo, care se va desfasura luna viitoare, au anuntat luni ca nu vor lasa sa concureze decat sportivi de elita, asta din cauza epidemia de coronavirus, scrie CNN.

Salonul International de Inventii de la Geneva, amanat din cauza CORONAVIRUSULUI

Salonul International de Inventii de la Geneva, care ar fi trebuit sa aiba loc luna viitoare, a fost reprogramat din cauza coronavirusului. Pe lista participantilor la acest eveniment erau inscrisui si.

Cupa Davis: Echipa Chinei nu poate ajunge in Romania, din cauza epidemiei de coronavirus

Echipa de Cupa Davis a Chinei nu poate ajunge in Romania pentru intalnirea de Cupa Davis din play-off-ul Grupei Mondiale I, care ar trebui sa se dispute pe 6-7 martie la Piatra Neamt, din cauza epidemiei de coronavirus, a declarat, luni, vicepresedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac.

LaLiga: Meciul Eibar - Real Sociedad, amanat din cauza poluarii atmosferice

Meciul Eibar Real Sociedad, care ar fi trebuit sa se dispute duminica, in etapa a XXIV-a a campionatului Spaniei, a fost amanat din cauza poluarii atmosferice.

Dragoste in vremea epidemiei: Doi tineri s-au casatorit prin videoconferinta, din cauza coronavirusului

Doi tineri chinezi s-au casatorit desi se aflau la sute de kilometri distanta din cauza epidemiei coronavirus. Autoritatile din districtul Guizhou Zheng au organizat o videoconferinta astfel incat sa poata tine ceremonia oficiala de casatorie, potrivit Peoples Daily.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )