Libnet.ro
UNICEF

15:00

CNIPMMR a organizat Topul National al Firmelor Private din Romania - Top 2011

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNIPMMR a organizat Topul National al Firmelor Private din Romania - Top 2011

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) in colaborare cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri AIPPIMM) au organizat, pe 02 noiembrie, la Palatul Parlamentului, cea de a XX - a editie a Topului National al Firmelor Private din Romania - Top 2011, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Intact Media Group a readus pe agenda publica problemele cu care se confrunta sistemul sanatatii din Romania

Evenimentul Finantarea Sanatatii 2013 organizat ieri de Intact Media Group a reusit sa readuca pe agenda publica problemele cele mai importante cu care se confrunta azi sistemul de sanatate din Romania. Ne-am.

Ford vrea sa depaseasca Volkswagen pe piata din Romania

Ford a prezentat presei din Romania modelul B-Max, primul autoturism fabricat integral in Romania de marca Ford. Odata cu noile grile de preturi, care aduc o reducere de circa 700 de euro pentru versiunea de.

Noul Volkswagen Golf VII poate fi comandat si pe piata din Romania. Afla care sunt preturile oficiale!

Noul Volkswagen Golf poate fi comandat de luni si pe piata din Romania. Porche Romania, importatorul marcii pe piata locala, a prezentat preturile oficiale pentru noul Golf, la doua saptamani de la testele.

Cum si-a batut joc statul roman de monumentele din Romania? De ce nu le-a putut duce mai departe?

100 de locuri de salvat din Romania este o campanie lansata de echipa emisiunii Secvential-Antena3. Puteti fi parte a acestei initiative facand propuneri si votand locurile pe care credeti ca impreuna le putem.

Andrei Costache, roman ce locuieste in SUA: Vineri am stat doua ore la coada sa luam benzina in canistra si ne-am amintit de zilele bune din Romania

Un roman care locuieste in Statele Unite a povestit intr-o relatare pentru HotNews. ro despre efectele trecereii uraganului Sandy in zona New Jersey-New York, la cateva zile dupa dezastrul care a lovit Coasta de est a Americii. Andrei Costache afirma ca locuitorii din zona sunt stresati de tot ce s-a intamplat, in special pentru ca lucrurile nu au revenit la normal imediat 1-2 zile), cum au fost obisnuiti in trecut. Vorbind despre penuria de combustibil, Costache spune ca vineri seara am stat doua ore la coada sa luam benzina in canistra si ne-am amintit de zilele bune din Romania.

Pe urmele ING: UniCredit va inchide operatiunile de brokeraj din Romania

Grupul italian UniCredit va inchide operatiunile de brokeraj din Romania, anunta surse de pe piata. Potrivit acestora, decizia de a inchide firma de brokerak UniCredit CA IB Securities a fost deja luata.

Alte doua medicamente esentiale in tratamentul cancerului au disparut din Romania: Metotrexat si Dexametazona

Lista lunga a citostatice disparute de-a lungul ultimilor doi ani din Romania s-a marit in ultima luna ca urmare a disparitiei a doua medicamente esentiale in tratamentul cancerului si al altor boli: Metotrexat fiole) si Dexametazona fiole si tablete). Ambele produse se afla pe lista medicamentelor compensate 100% si statul roman ar trebui prin lege sa le puna la dispozitia pacientilor.

Cristian Preda: UDMR, singura formatiune politica din Romania care are candidati in toate ...

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda face, pe blogul personal, o apreciere despre UDMR, si anume ca este singura formatiune politica din Romania care are candidati la toate colegiile din tara. Singura formatiune politica de la noi care are candidati in toate colegiile e UDMR. Celelalte partide nu au fie pentru ca sunt membre in aliante, fie pentru ca sunt prea slabe pentru a putea produce 462 de candidaturi. UDMR e, insa, prima data in situatia de a acoperi toate .

Cristian Preda: Alegerile din Romania, ca in SUA sau ca in China?.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda scrie pe blogul personal ca aceasta saptamana sta sub semnul schimbarilor si al alegerilor: marti au loc alegerile prezidentiale in SUA, joi va fi desemnat presedintele Chinei si vineri incepe campania electorala pentru parlamentare in Romania. Maine marti - n. red. ) sunt alegeri in Statele Unite, iar joi Congresul PC chinez va desemna noul presedinte al celui mai populat stat de pe glob. Alegerile americane tin cu sufletul la gura opinia publica .

Oficial european: Piata muncii din Romania are nevoie de imbunatatiri. Rata de ocupare a fortei de munca este de numai 63%

Functionarea pietei muncii in Romania are nevoie de imbunatatiri, in conditiile in care rata de ocupare a fortei de munca este de 63%, sustine Zoltan Kazatsay, director general adjunct, Directia Generala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )