Libnet.ro
UNICEF

01:06

CNN: Distrugeri MAJORE in urma atacurilor din Siria, desi Damascul sustine contrariul. Care au fost TINTELE

B1 B1,
CNN: Distrugeri MAJORE in urma atacurilor din Siria, desi Damascul sustine contrariul. Care au fost TINTELE

Noi detalii vin de la Pentagon despreatacul de ieri dimineata din Siria. 105 rachete au fost lansate de Statele Unite, Franta si Marea Britanie din aer, de pe mare si de sub apa. Pentagonul a prezentat un. continuă pe B1

Distrugeri majore in urma atacurilor din Siria

Obiectivele din Siria vizate de atacurile lansate de SUA, Marea Britanie si Franta au suferit distrugeri majore, desi autoritatile de la Damasc sustin ca pagubele au fost reduse, anunta CNN.

SUA, Marea Britanie si Franta au atacat tinte din Siria

Rusia: Astfel de actiuni nu vor ramane fara consecinte SUA, Marea Britanie si Franta au atacat sambata dimineata mai multe zone din Siria care se presupune ca ar avea legatura cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat ca le-a folosit impotriva civililor din Duma in urma cu o saptamana. Rusia a trasnmis ca astfel de actiuni nu vor ramane fara consecinte. Distribuie pe Facebook.

Romania se implica in conflictul din Siria. Declaratiile de ULTIM MOMENT ale ministrului Teodor Melescanu

Romania reactioneaza in conflictul mondial declansat in urma utilizarii armelor chimice din Siria. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, condamna utilizarea armelor chimice si sustine investigatiile in.

Papa Francisc, dupa atacul din Siria: Sunt profund tulburat de situatia actuala

Papa Francisc a reactionat dupa atacul din Siria. Acesta a facut apel la toti liderii politici pentru ca pacea sa invinga. Vesti ingrozitoare vin din Siria, unde zeci de victime, multe dintre.

Rusia nu dispune de prea multe alternative de raspuns dupa atacul NATO din Siria. La ce s-ar putea rezuma reactia lui Vladimir Putin

Statele Unite, impreuna cu Franta si Marea Britanie, sub umbrela NATO, au efectuat in noaptea de vineri spre sambata atacuri cu rachete impotriva mai multor obiective strategice din Siria, pentru a pedepsi regimul de la Damasc, condus de Bashar.

Theresa May sustine ca interventia militara din Siria este un succes, fiind un atac corect si legal

Prim-ministrul britanic, Theresa May, a sustinut ca interventia militara din Siria a fost un succes si ca atacurile au fost corecte si legale, conform The Guardian.

Marturiile unui reporter, martor al atacului din Siria: Am auzit foarte clar cum rachetele survolau cerul spre tintele guvernamentale siriene

Un reporter al postului CBS, martor al atacului din Siria, a descris atmosfera traita acolo. Am auzit foarte clar cum rachetele survolau cerul spre tintele guvernamentale siriene. Umaream conferinta de.

Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat astazi ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Liviu Dragnea: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat sambata ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Ce au facut rusii in timpul atacului SUA din Siria

Rusia nu si-a folosit sistemele de aparare antiaeriana din Siria pentru a contracara atacurile occidentale asupra unor instalatii ale regimului de la Damasc, a transmis sambata Ministerul Apararii de la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )