Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce au facut rusii in timpul atacului SUA din Siria

Antena3 Antena3,
Ce au facut rusii in timpul atacului SUA din Siria

Rusia nu si-a folosit sistemele de aparare antiaeriana din Siria pentru a contracara atacurile occidentale asupra unor instalatii ale regimului de la Damasc, a transmis sambata Ministerul Apararii de la. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, reactie dupa atacul SUA din Siria

Romania sustine si este solidara cu actiunea ferma de raspuns a SUA, Marea Britanie si Franta in Siria, ca urmare a atacului chimic din 7 aprilie, a anuntat Guvernul, printr-un comunicat transmis.

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa atacul SUA din Siria

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat sambata, ca Romania condamna in continuare folosirea armelor chimice in Siria si exprima solidaritate fata de actiunile partenerilor strategici. Romania condamna.

Atacul SUA din Siria zdruncina economia mondiala. Cum va fi afectata Romania

Statele Unite, Marea Britanie si Franta au bombardat, in noaptea de vineri spre sambata, mai multe obiective guvernamentale situate pe teritoriul Siriei. Miscarea celor trei state vine in semn de raspuns la.

SUA, Marea Britanie si Franta au atacat tinte din Siria

Rusia: Astfel de actiuni nu vor ramane fara consecinte SUA, Marea Britanie si Franta au atacat sambata dimineata mai multe zone din Siria care se presupune ca ar avea legatura cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat ca le-a folosit impotriva civililor din Duma in urma cu o saptamana. Rusia a trasnmis ca astfel de actiuni nu vor ramane fara consecinte. Distribuie pe Facebook.

Razboi in Siria. Prima reactie a Rusiei dupa atacul SUA din Siria

Ambasadorul Rusiei la Washington a avertizat ca loviturile asupra Siriei conduse de fortele armate americane vor avea consecinte si ca insultarea presedintelui rus este inacceptabila, transmite Reuters. Se.

Fostul sef al fortelor americane din Europa: Rusia are capacitatea sa respinga un atac al SUA in Siria

Fostul sef al fortelor americane din Europa, Ben Hodges, a declarat ca Rusia are capacitatea tehnica de a respinge un atac al SUA in Siria. Generalul Hodges afirma case asteapta ca rusii sa fi.

Rusia: Marea Britanie a inscenat atacul chimic din Siria

Rusia a acuzat Marea Britanie ca a inscenat atacul chimic din Siria. De asemenea, armata rusa a precizat ca detine dovezi ca Marea Britanie a participat direct la inscenarea atacului chimic, i.

Guvernul Dancila, reactie CATEGORICA dupa ofensiva din SIRIA! Declaratii de ULTIM MOMENT: Romania sustine si este solidara cu...

In contextul atacului asupra Siriei, lansat de fortele occidentale conduse de SUA, Guvernul Romaniei reitereaza condamnarea atacului chimic din 7 aprilie 2018, soldat cu victime in randul populatiei civile, in te.

SUA si Rusia nu ajung la un acord privind raspunsul la atacul chimic din Siria

Rusia si aliatii occidentali nu au reusit sa ajunga la un compromis privind un raspuns international la atacul chimic din Siria in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, informeaza The Guardian.

Marturiile unui reporter, martor al atacului din Siria: Am auzit foarte clar cum rachetele survolau cerul spre tintele guvernamentale siriene

Un reporter al postului CBS, martor al atacului din Siria, a descris atmosfera traita acolo. Am auzit foarte clar cum rachetele survolau cerul spre tintele guvernamentale siriene. Umaream conferinta de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )