Libnet.ro
UNICEF

08:30

CNN: Moartea este ultima pe lista tragediilor care au lovit familia Kennedy

Hotnews Hotnews,
 CNN: Moartea este ultima pe lista tragediilor care au lovit familia Kennedy

Moartea nepoatei lui Robert F. Kennedy se adauga la o serie de tragedii care au lovit timp de generatii proeminenta dinastie politica a Americii. Saoirse Kennedy Hill a murit joi in casa familiei din Hyannis Port, Massachusetts. Mama ei, Courtney Kennedy Hill, era unul din cei 11 copii ai candidatului decedat la presedintie si ai sotiei sale Ethel Kennedy, activista pentru drepturile omului. Familia nu a dezvaluit cauza mortii lui Saoirse. Ea avea 22 de ani. Nenorocirile au avut loc in serie pentru familia Kennedy. continuă pe Hotnews

Ultima zi in care poate fi depusa Declaratia Unica 2019

Astazi, 31 iulie 2019, este ultima zi in care contribuabilii mai pot depune Declaratia Unica 2019, riscand amenzi daca nu se incadreaza in termenul limita.

Cine este Marian, tanarul cu care trebuia sa se intalneasca Alexandra in Caracal: Nu am putut sa merg nici sa aprind o lumanare!

Alexandra Macesanu urma sa se intalneasca in ziua disparitiei sale cu Marian, un tanar de 18 ani. Baiatul a asteptat-o ore bune in Caracal, dar ea nu a mai sosit. Socat de ce i s-a intamplat fetei, tanarul nu a gasit puterea sa mearga sa-i aprinda o lumanare, in fata portii lui Gheorghe Dinca, barbatul .

Cine este, de fapt, politistul care i-a spus Alexandrei ca tine linia ocupata. Nu stia nici macar ca Bold e un cartier din Caracal

Cine este politistul care a tratat cazul Alexandrei cu delasare si neprofesionalism, ducand astfel la decesul tinerei? Acesta a facut o serie de precizari despre modul in care a gestionat apelul fetei de 15 ani. Cine este politistul care i-a spus Alexandrei ca tine linia ocupata? Este vorba despre politistul Vasile Florescu, de la IPJ .

Gheorghe Dinca este nevinovat! Declaratia socanta care rastoarna totul: Sigur a declarat asa sa scape

Sora lui Gheorghe Dinca ecrede ca fratele sau este nevinovat si ca a declarat asa doar ca sa scape de presiune.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )