Libnet.ro
UNICEF

05:00

CNN: Motivul real pentru care Donald Trump a iesit mai repede din interviul 60 Minutes de pe CBS News

Hotnews Hotnews,
 CNN: Motivul real pentru care Donald Trump a iesit mai repede din interviul 60 Minutes de pe CBS News

Marti, presedintele Donald Trump a incheiat brusc un interviu cu Lesley Stahl de la 60 de minute CBS News) si a refuzat sa revina pentru un al doilea interviu alaturi de vicepresedintele Mike Pence. Trump este un presedinte care, de-a lungul vietii sale, a trait intr-o bula creata de sine. Aceasta bula se extinde, de obicei, la interviurile media pe care presedintele alege sa le acorde, potrivit CNN. continuă pe Hotnews

Cum au ajuns sa arate fostele sotii ale lui Donald Trump. Una dintre ele l-a inselat cu bodyguardul

Pe 3 noiembrie 2020, vor avea loc alegerile prezidentiale in Statele Unite ale Americii, motiv pentru care Donald Trump se afla, din nou, in atentia publicului, dar si a presei din intreaga lume. Casatorit de trei ori, presedintele a ramas in relatii bune cu fostele sotii. Iata cum au ajuns sa arate acum femeile din .

Alegeri americane: comparatie a programelor lui Donald Trump si Joe Biden - La Libre

La alegerile prezidentiale din 2020, alegatorii americani vor trebui sa opteze pentru realegerea presedintelui miliardar Donald Trump sau pentru senatorul democrat Joe Biden. Dar care este programul lui Trump in domeniile sanatatii, economiei sau discriminarilor rasiale? Si ce contine programul lui Biden privind migratia, politica externa si clima? La Libre Belgique a realizat o comparatie intre cei doi candidati la presedintia americana, relateaza Rador.

Alegeri SUA 2020. Regulile pentru ultimul duel Donald Trump-Joe Biden, schimbate

Joi seara in SUA, vineri in zorii in Romania, va avea loc a doua si ultima dezbatere prezidentiala din Statele Unite inainte de alegerile din 3 noiembrie . Dar comitetul de organizarea a schimbat un pic regulile, pentru a evita haosul primei dezbateri, in care presedintele Donald Trump l-a intrerupt constant pe contracandidatul sau democrat, Joe Biden.

Regula noua pentru ultima dezbatere prezidentiala dintre Donald Trump si Joe Biden. Fiecare candidat va avea microfonul oprit in anumite momente

Comisia americana pentru Dezbateri Prezidentiale a adoptat o noua regula, care prevede ca microfoanele presedintelui Donald Trump si contracandidatului sau democrat, Joe Biden, vor fi oprite in timpul ultimei de.

Epidemiologul Anthony Fauci, criticat de Donald Trump: Daca il ascultam, am fi avut 700.000 sau 800.000 de morti

Epidemiologul Anthony Fauci, directorul Institutului National pentru Alergii si Boli Infectioase si cel care indeplineste rolul de consilier al presedintelui Donald Trump in probleme legate de COVID-19, a fost di.

Donald Trump, in contextul emailurilor publicate de New York Post: Joe Biden este si a fost intotdeauna un politician corupt. Familia Biden este o intreprindere penala

Donald Trump, presedintele in exercitiu al SUA si candidat pentru un nou mandat, l-a criticat in termeni foarte duri pe contracandidatul sau la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, Joe Biden, despre care.

DONALD TRUMP: imi place mult prim-ministrul Macron

Presedintele american, Donald Trump, care ia in deradere in mod regulat presupusele gafe ale rivalului sau democrat, Joe Biden, a facut la randul sau o greseala, sambata, numindu-l omologul sau francez, Emmanuel Macron, prim-ministru, transmite News. ro.

Cum a fost filmat Donald Trump la o biserica. Ce tot numara de zor, in mana VIDEO

Zilele trecute presedintele Trump a participat la slujba unei biserici din Las Vegas. Spre surprnderea multora, Trump a facut si o donatie, mica ce-i drept, dar a facut-o. Numai ca un alt moment a fost surprins de camerele de luat vederi Cum a fost filmat presedintele Trump la o biserica Presedintele Trump a mers duminic .

Cine incurajeaza asasinarea lui Donald Trump. Poza cu 8645 a dat-o de gol!

Statele Unite ale Americii este in plina campanie electorala. Duelul Dintre Donald Trump si Joe Biden a ajuns la alt nivel, dupa scandalul iscat de fiul fostului Vice-Presedinte, Hunter. Presa britanica si cea de pe continetul american vorbeste despre posibile atentate la viata actualului presedinte. Presupusul incitator ar fi Guvernatorul Whitmer. Whitmer ar incuraja asasinarea .

Vedetele care ii sustin pe Joe Biden, respectiv Donald Trump

Se apropie alegerile prezidentiale in Statele Unite, iar multe vedete consacrate si-au exprimat public sustinerea fata de unul dintre cei doi candidati. Iata despre cine este vorba! .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )