Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vedetele care ii sustin pe Joe Biden, respectiv Donald Trump

ADPM ADPM,
Vedetele care ii sustin pe Joe Biden, respectiv Donald Trump

Se apropie alegerile prezidentiale in Statele Unite, iar multe vedete consacrate si-au exprimat public sustinerea fata de unul dintre cei doi candidati. Iata despre cine este vorba! . continuă pe ADPM

JOE BIDEN: Refuzul lui Trump de a-i condamna pe adeptii suprematiei albilor este uluitor

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden a considerat vineri uluitor refuzul lui Donald Trump de a-i condamna pe adeptii suprematiei albilor, afirmatie facuta intr-un discurs rostit in statul-cheie Michigan, cu 18 zile inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

JOE BIDEN: Trump nu face inca nimic pentru a combate noul coronavirus

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden l-a acuzat joi pe Donald Trump ca nu face inca nimic in lupta impotriva noului coronavirus, care a facut deja peste 215. 000 de morti in Statele Unite si chiar l-a afectat pe presedintele american.

Donald Trump, in contextul emailurilor publicate de New York Post: Joe Biden este si a fost intotdeauna un politician corupt. Familia Biden este o intreprindere penala

Donald Trump, presedintele in exercitiu al SUA si candidat pentru un nou mandat, l-a criticat in termeni foarte duri pe contracandidatul sau la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, Joe Biden, despre care.

A doua confruntare dintre Donald Trump si Joe Biden: Care au fost principalele teme discutate de cei doi candidati la alegerile prezidentiale din SUA

Donald Trump si Joe Biden s-au duelat in a doua dezbatere organizata virtual sub forma a doua evenimente electorale de tip Town Hall, la care cei doi candidati au luat parte individual. Spre deosebire de.

Barack Obama, campanie pentru Joe Biden. Fostul presedinte american il sustine pe contracandidatul lui Donald Trump in lupta pentru Casa Alba

Barack Obama, fostul presedinte american, va participa miercuri la primul eveniment de campanie pe teren pentru a-l sustine pe fostul sau vicepresedinte, Joe Biden, in lupta pentru Casa Alba, de pe 3.

DONALD TRUMP: imi place mult prim-ministrul Macron

Presedintele american, Donald Trump, care ia in deradere in mod regulat presupusele gafe ale rivalului sau democrat, Joe Biden, a facut la randul sau o greseala, sambata, numindu-l omologul sau francez, Emmanuel Macron, prim-ministru, transmite News. ro.

Alegeri SUA 2020. Gafa a lui Donald Trump la un miting electoral in Michigan: imi place mult prim-ministrul Macron

Presedintele american, Donald Trump, care ia in deradere in mod regulat presupusele gafe ale rivalului sau democrat, Joe Biden, a facut la randul sau o greseala, sambata, numindu-l omologul sau francez, Emmanuel Macron, prim-ministru.

Gafa la nivel inalt: Donald Trump, despre presedintele Frantei: imi place mult prim-ministrul Macron

Desi acuza in mod regulat presupusele gafe ale rivalului sau democrat, Joe Biden, presedintele SUA a facut o greseala semnificativa, la randul sau. intr-un miting electoral, Donald Trump l-a numit pe.

ANALIZA Vioara a doua in sondaje si fara niciun as in maneca - cum mai poate castiga Donald Trump alegerile?

Campania pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite se pregateste sa intre pe ultima suta de metri. Aflat in urma in sondaje, cu prestatii cel putin indoielnice in dezbateri, fie cu Biden, fie cu alegatorii, Donald Trump a inceput sa transpire serios: cum ar mai putea sa ramana inca patru ani la Casa Alba?.

Radacinile irlandeze ale lui Joe Biden. Ar putea candidatul democrat obtine voturi de la electoratul irlandez?

Candidatul democrat la presedintia SUA Joe Biden are radacini irlandeze atat pe lina materna, cat si paterna, provenind din imigranti irlandezi care au ajuns in America din pricina Foametei irlandeze din anii 1945-1949. Biden este cinci optimi irlandez.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )