Libnet.ro
UNICEF

23:00

CNSAS a decis sa reverifice trecutul lui Augustin Lazar

Hotnews Hotnews,
 CNSAS a decis sa reverifice trecutul lui Augustin Lazar

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a decis reverificarea procurorului general Augustin Lazar, dupa acuzatiile ce i-au fost aduse in spatiul public, potrivit carora ar fi facut parte dintr-o comisie care la mijlocul anilor '80 a refuzat eliberarea unui disident anticomunist. continuă pe Hotnews

CNSAS a dispus reverificarea procurorului general Augustin Lazar

Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a decis joi reverificarea procurorului general Augustin Lazar in ceea ce priveste calitatea de lucrator sau colaborator al securitatii comuniste, avand in vedere informatiile si elementele noi care au fost dezbatute in presa.

CNSAS a dispus reverificarea lui Augustin Lazar

Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a decis joi reverificarea procurorului general Augustin Lazar in ceea ce priveste calitatea de lucrator sau colaborator al.

CNSAS a dispus reverificarea procurorului general Augustin Lazar

Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a decis astazi reverificarea procurorului general Augustin Lazar in ceea ce priveste calitatea de lucrator sau colaborator al securitatii comuniste, motivul fiind informatiile si elementele noi care au fost dezbatute in presa.

Augustin Lazar va fi verificat de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) cu privire la presupusul refuz de a elibera un disident anticomunist

Augustin Lazar va fi verificat de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) dupa ce publicatia luju. ro a afirmat ca in anii 80, procurorul general ar fi refuzat eliberarea unui disident.

Digi 24 - Cercetator CNSAS: Afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa. Cine este de fapt tortionarul Lazar

Madalin Hodor, cercetator la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS), afirma, miercuri dimineata, ca afirmatia ca Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a fost un tortionar este falsa.

Istoricul Madalin Hodor: Afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa. Cine ar fi fost de fapt

Istoricul Madalin Hodor spune ca afirmatia ca Augustin Lazar a fost un tortionar este falsa, iar cel care de fapt a facut acest lucru era lt. col. Lazar Gheorghe. Hodor publica si decizia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) in acest sens.

Augustin Lazar: Resping categoric afirmatiile nefondate potrivit carora as fi facut politie politica

Procurorul general Augustin Lazar a respins categoric marti afirmatiile lansate in spatiul public potrivit carora ar fi facut politie politica, catalogandu-le drept nefondate si postand pe pagina de Facebook a Ministerului Public adeverinte de la CNSAS in care se precizeaza ca nu exista documente din care sa rezulte calitatea sa de lucrator sau de colaborator al Securitatii comuniste.

Augustin Lazar respinge afirmatiile ca ar fi facut politie politica

Procurorul general, Augustin Lazar, spune ca afirmatiile potrivit carora ar fi facut politie politica reprezinta o dezinformare care este contrazisa de adeverintele Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS), in care se precizeaza ca nu exista documente din care sa rezulte calitatea sa de lucrator sau de colaborator al securitatii.

Sinteza zilei. Augustin Lazar, reactie halucinanta: Am o anumita emotivitate

Procurorul general Augustin Lazar a rabufnit miercuri dupa dezvaluirile din ultimile zile despre trecutul sau de procuror comunist. Acesta a comentat intr-o interventie la Realitatea TV faptul ca a fost.

O noua victima rupe tacerea. Povestea eroului trimis de Augustin Lazar la carcera

O noua victima a lui Augustin Lazar rupe tacerea la Antena 3. Ioan Muntean este omul umilit de Lazar la Aiud. Povestea eroului trimis de Augustin Lazar la carcera in anul 1977 scriitorul Paul Goma a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )