Libnet.ro
UNICEF

09:15

CNSAS a dispus reverificarea procurorului general Augustin Lazar

Adevărul Adevărul,
CNSAS a dispus reverificarea procurorului general Augustin Lazar

Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a decis joi reverificarea procurorului general Augustin Lazar in ceea ce priveste calitatea de lucrator sau colaborator al securitatii comuniste, avand in vedere informatiile si elementele noi care au fost dezbatute in presa. continuă pe Adevărul

CNSAS a dispus reverificarea procurorului general Augustin Lazar

Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a decis astazi reverificarea procurorului general Augustin Lazar in ceea ce priveste calitatea de lucrator sau colaborator al securitatii comuniste, motivul fiind informatiile si elementele noi care au fost dezbatute in presa.

Asociatia 21 Decembrie cere demisia procurorului general Augustin Lazar

Asociatia 21 decembrie ii cere lui Augustin Lazar sa se retraga si sa isi ceara scuze public, dupa aparitia documentului-bomba. in urma dezvaluirilor din media, Asociatia 21 Decembrie 1989.

CNSAS a decis sa reverifice trecutul lui Augustin Lazar

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a decis reverificarea procurorului general Augustin Lazar, dupa acuzatiile ce i-au fost aduse in spatiul public, potrivit carora ar fi facut parte dintr-o comisie care la mijlocul anilor '80 a refuzat eliberarea unui disident anticomunist.

Mihai Gadea: S-a terminat! Marele secret din cazul procurorului ceausist Augustin Lazar

S-a terminat! Marele secret din cazul procurorului ceausist Augustin Lazar. Citeste si: Sinteza zilei. Document exclusiv: Cum a fost rasplatit Augustin Lazar de dictatura comunista Un nou interviu cu.

Sinteza zilei. Ce a omis sa treaca in CV procurorul general Augustin Lazar

Nucleara pentru procurorul general Augustin Lazar vine de la ora 21. 00 la Sinteza zilei. Ce fac toti anticomunistii vopsiti care il tin in brate pe procurorul general al Republicii, in conditiile in care e.

Sinteza zilei. Mihai Gadea anunta nucleara pentru procurorul general Augustin Lazar

Nucleara pentru procurorul general Augustin Lazar vine de la ora 21. 00 la Sinteza zilei. Ce fac toti anticomunistii vopsiti care il tin in brate pe procurorul general al Republicii, in conditiile in care e.

Inspectia Judiciara face verificari dupa ce procurorul general Augustin Lazar a fost acuzat ca a refuzat sa elibereze un disident anticomunist

Inspectia Judiciara s-a autosesizat ca urmare a aparitiei in spatiul public a unor informatii potrivit carora procurorul general Augustin Lazar, inainte de 1989, ca procuror la Alba, ar fi refuzat ca elibereze un disident anticomunist si face verificari, au precizat reprezentantii institutiei pentru Mediafax.

CNSAS a dispus reverificarea lui Augustin Lazar

Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a decis joi reverificarea procurorului general Augustin Lazar in ceea ce priveste calitatea de lucrator sau colaborator al.

Cine este Iulius Filip, disidentul implicat intr-un scandal urias, care il vizeaza pe procurorul general Augustin Lazar

Iulius Filip, al carui nume conspirativ in dosarul de urmarire era Fodor, este un disident anticomunist si fost detinut politic roman. Numele lui a fost implicat intr-un recent scandal de presa, cand o publicatie a acuzat ca Filip nu ar fi fost eliberat din puscarie in perioada comunista pentru ca nu i-ar fi permis Augustin Lazar.

Si Basescu cere demisia lui Augustin Lazar: As fi un caraghios sa spun sa ramana, cand eu am condamnat comunismul

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, intr-o emisiune la TVR, ca Augustin Lazar trebuie sa demisioneze din functia de procuror general al Romaniei. Si Calin Popescu Tariceanu i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa semneze urgent revocarea din functie a procurorului general Augustin Lazar, sustinand ca nu se poate tolera ca procurorii onesti ai Romaniei sa fie condusi de un complice al regimului securisto-comunist.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )