Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNSU: Bulgaria a fost introdusa pe lista galbena pentru care se impune carantina de 14 zile la revenirea in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNSU: Bulgaria a fost introdusa pe lista galbena pentru care se impune carantina de 14 zile la revenirea in Romania

Bulgaria a fost introdusa pe lista tarilor pentru care, la revenirea in Romania, se impune carantina la domiciliu pentru o perioada de 14 zile, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Lista tarilor pentru care se impune carantina la revenirea in Romania, actualizata. A fost introdusa si Bulgaria

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, luni, lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Cei care vin din aceste tari vor intra in carantina.

Lista tarilor din zona galbena Persoanele care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat luni seara lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie masura carantinei de 14 zile asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea.

FOTO Trotuarul rulant de la Gara de Nord, pentru care Primaria Capitalei a platit, in 2013, 11 milioane de lei a fost lasat in paragina si distrus Receptia finala nu a fost facuta nici acum

Trotuarul rulant de la Gara de Nord, pentru care Primaria Capitalei a platit 11 milioane de lei in 2013, a fost lasat in paragina si este partial distrus. Mai multe imagini postate pe pagina de Facebook a Asociatiei Metrou usor arata dezastrul de acolo. Trotuarul rulant a fost facut la pachet cu Pasajul Basarab, iar HotNews. ro a scris inca din 2018 despre starea avansata de degradare in care se afla trotuarul si despre faptul ca pasajul nu este ingrijit, iar atunci ni s-a raspuns ca receptia finala pentru cele doua obiective nu a fost facuta, astfel ca municipalitatea nu poate investi acolo. Situatia este neschimbata si acum, au confirmat surse din Primaria Capitalei pentru HotNews. ro.

Motivul incredibil pentru care Mircea Lucescu a fost refuzat: Cat ar mai fi putut sa o duca asa

La 74 de ani, Mircea Lucescu a avut curajul sa incerce o noua provocare si a preluat clubul Dinamo Kiev. Iar rezultatele sunt excelente in prima parte a sezonului. Echipa sa este pe primul loc in Ucraina, cu 20 de puncte dupa primele opt etape. Patru mai multe decat cea mai mare rivala, Sahtior Donetk.

A fost actualizata lista tarilor cu risc epidemiologic. Cele mai multe sunt din Europa

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat luni seara lista tarilor cu risc epidemio.

Alina Gorghiu, acuzatii de abuz in serviciu la adresa lui Robert Cazanciuc: Actiunea PSD este inca un motiv pentru care alegerile trebuie sa aiba loc la 6 decembrie

Senatoarea PNL Alina Gorghiu il acuza pe presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, ca a convocat o sedinta de plen incalcand legea. Asta pentru ca PSD urmareste sa adopte proiectul de amanare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )