Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista tarilor pentru care se impune carantina la revenirea in Romania, actualizata. A fost introdusa si Bulgaria

Adevărul Adevărul,
Lista tarilor pentru care se impune carantina la revenirea in Romania, actualizata. A fost introdusa si Bulgaria

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, luni, lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Cei care vin din aceste tari vor intra in carantina. continuă pe Adevărul

CNSU a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat: Romanii care se intorc din aceste destinatii trebuie sa stea in carantina timp de 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat in sedinta de luni lista tarilor pentru care se impune carantina timp de 14 zile pentru persoanele care sosesc in Romania din aceste destinatii. in.

Romanii, obligati sa stea izolati. Lista cu bolile pentru care nu ai voie sa iesi din casa

Guvernul a aprobat o hotarare privind lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea persoanelor la domiciliu sau in unitati medicale. Ea contine 24 de disfunctii si a fost propusa de Institutul National de Sanatate Publica. Coronavirus a fost inclus. Lista celor 24 de boli infectocontagioase. Romanii, obligati sa stea in izolare acasa sau in .

Lista tarilor din zona galbena Persoanele care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat luni seara lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie masura carantinei de 14 zile asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea.

LISTA tarilor europene cu cele mai severe restrictii anti-coronavirus

De la al doilea blocaj national in Franta pana la inchiderea usoara din Germania, iata lista tarilor europene cu cele mai stricte restrictii, in incercarea de a opri cel de-al doilea val al pandemiei, transmite agentia ANSA, preluata de Mediafax.

Motivul incredibil pentru care Mircea Lucescu a fost refuzat: Cat ar mai fi putut sa o duca asa

La 74 de ani, Mircea Lucescu a avut curajul sa incerce o noua provocare si a preluat clubul Dinamo Kiev. Iar rezultatele sunt excelente in prima parte a sezonului. Echipa sa este pe primul loc in Ucraina, cu 20 de puncte dupa primele opt etape. Patru mai multe decat cea mai mare rivala, Sahtior Donetk.

Lista tarilor din Europa care au intrat din nou total sau partial in carantina. Ce declara autoritatile din Romania despre un nou lockdown

Tot mai multe state din Europa au inceput sa aplice noi masuri restrictive care vizeaza reintrarea in carantina totala sau partiala a populatiei, in contextul in care al doilea val al pandemiei de.

Ludovic Orban: Astazi este sedinta saptamanala obisnuita a CNSU. Principalul obiectiv, actualizarea listei tarilor cu incidenta mai mare decat Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat ca luni are loc sedinta saptamanala obisnuita a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, ocazie cu care va fi actualizata lista tarilor cu risc.

Carantina in Romania, din decembrie?! Vestea venita in urma cu putin timp

Anunt ingrijorator facut de Alexandru Rafila. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a explicat ca este foarte posibil ca pana in decembrie sa fie instituita carantina pe zone mari, inclusiv in Capitala Romaniei. Conform doctorului, numarul de cazuri noi de COVID-19 ar putea ajunge la 10. 000 in 24 de ore. Romania va intra in .

Motivul pentru care Galca nu vrea sa mai antreneze in Romania

Costel Galca este singurul antrenor din fotbalul romanesc care a obtinut trei trofee cu aceeasi echipa intr-un sezon la finalul caruia a fost demis.

Sprijin pentru Uniunea Artistilor Plastici din Romania

In premiera, Uniunea Artistilor Plastici din Romania si Casa de Licitatii A10 by Artmark unesc arta cu solidaritatea in jurul unei cauze nobile. Membrii Uniunii Artistilor Plastici au donat lucrari de arta contemporana, in vederea strangerii de fonduri pentru sustinerea activitatii creative si productive a UAP, inclusiv in vederea renovarii platformei Combinatului Fondului Plastic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )