Libnet.ro
UNICEF

22:17

CNSU, o noua hotarare: Lista tarilor cu risc epidemiologic, actualizata. Persoanele venite din zonele respective trebuie sa prezinte un test RT-PCR negativ pentru SARS-CoV-2 (DOCUMENT)

B1 B1,
CNSU, o noua hotarare: Lista tarilor cu risc epidemiologic, actualizata. Persoanele venite din zonele respective trebuie sa prezinte un test RT-PCR negativ pentru SARS-CoV-2 (DOCUMENT)

UPDATE, 4 februarie, ora 22 Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat ulterior siHotararea nr. 7 din 4 februarie 2021, care vine in completarea celei anterioare si stipuleaza atat o. continuă pe B1

Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat. Ce obligatii au calatorii cand intra in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat joi, 4 februarie, lista statelor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie masura carantinei persoanelor care sosesc in Romania din acestea. Totodata au fost impuse noi masuri privind intrarea in tara.

DOCUMENT Noua lista a tarilor din zona galbena. Cei care vin in Romania din aceste state, obligati sa prezinte test COVID negativ Copiii, persoanele vaccinate si cei care au avut Covid, exceptati de la regula

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata joi de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Ca o noutate, cei care intra in Romania din acesta state au obligatia sa prezinte certificatul unui test negativ RT-PCR pentru SARS-CoV-2, facut cu cel mult 72 de ore inainte de data intrarii in tara. Copii cu varsta mai mica sau egala de 3 ani si persoanele care s-au vaccinat impotriva virusului SARS-CoV-2 sau persoanele care au avut Covid in ultimele 90 de zile anterioare intrarii in tara nu trebuie sa faca testul.

CNSU a actualizat lista zonelor considerate cu risc epidemiologic

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a actualizat, astazi, lista tarilorzonelorteritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea.

Test negativ obligatoriu pentru intrarea in Romania din tarile cu risc epidemiologic ridicat

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat obligatia ca persoanele care sosesc d.

ştiri de la B1

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )