Libnet.ro
UNICEF

00:07

DOCUMENT Noua lista a tarilor din zona galbena. Cei care vin in Romania din aceste state, obligati sa prezinte test COVID negativ Copiii, persoanele vaccinate si cei care au avut Covid, exceptati de la regula

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Noua lista a tarilor din zona galbena. Cei care vin in Romania din aceste state, obligati sa prezinte test COVID negativ Copiii, persoanele vaccinate si cei care au avut Covid, exceptati de la regula

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata joi de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Ca o noutate, cei care intra in Romania din acesta state au obligatia sa prezinte certificatul unui test negativ RT-PCR pentru SARS-CoV-2, facut cu cel mult 72 de ore inainte de data intrarii in tara. Copii cu varsta mai mica sau egala de 3 ani si persoanele care s-au vaccinat impotriva virusului SARS-CoV-2 sau persoanele care au avut Covid in ultimele 90 de zile anterioare intrarii in tara nu trebuie sa faca testul. continuă pe Hotnews

Lista tari zona galbena februarie 2021. Romanii care se intorc din Maldive, test COVID negativ si carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor aflate in asa-numita zona galbena. Toti cetatenii care se intorc din aceste tari trebuie sa prezinte la granita un test COVID negativ si vor sta in carantina 10 zile.

Raed Arafat, explicatii de ultima ora. Test COVID negativ si carantina 10 zile pentru cei care vin din zona Galbena

Seful DSU Raed Arafat a explicat la Sinteza Zilei ca cetatenii, de orice nationalitate, care vin dintr-o zona galbena de pe glob au nevoie la intrarea in tara de un test COVID negativ. Mai mult, acestia vor intra si in carantina, chiar daca au testul facut.

CNSU, o noua hotarare: Lista tarilor cu risc epidemiologic, actualizata. Persoanele venite din zonele respective trebuie sa prezinte un test RT-PCR negativ pentru SARS-CoV-2 (DOCUMENT)

UPDATE, 4 februarie, ora 22 Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat ulterior siHotararea nr. 7 din 4 februarie 2021, care vine in completarea celei anterioare si stipuleaza atat o.

Ce cinematografe si teatre din Bucuresti s-au redeschis. Lista completa din februarie 2021

Conform hotararii Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta s-au redeschis teatrele, cinematografele, restaurantele, barurile, cafenelele si salile de jocuri de noroc din Bucuresti. Restrictiile s-au mai relaxat deoarece rata imbolnavirilor de covid 19 a mai scazut pentru mai multe zile consecutiv. Iata care este lista completa a cinematografelor redeschise din Bucuresti. Lista completa a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )