Libnet.ro
UNICEF

00:07

Coalitia nu vrea Ziua maghiarilor pe 15 martie. Proiect UDMR, pentru care PSD si-a promis sprijinul, amanat

Antena3 Antena3,
Coalitia nu vrea Ziua maghiarilor pe 15 martie. Proiect UDMR, pentru care PSD si-a promis sprijinul, amanat

Liderii coalitiei au decis sa amane votul din Senat la Legea privind stabilirea zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania. Decizia de fata a fost luata, chiar. continuă pe Antena3

Proiectul prin care ziua de 15 martie este declarata sarbatoare a comunitatii maghiare, luni, in plenul Senatului

Plenul Senatului ar putea dezbate, luni, propunerea legislativa a unor parlamentari UDMR prin care ziua de 15 martie este consacrata ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania, urmand ca angajatilor maghiari sa li se acorde o zi libera pentru a participa la manifestari, scrie Agerpres.

PSD vrea sa retraga de pe ordinea de zi legea care consacra 15 martie ca zi a maghiarilor

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declarat luni, dupa ce a avut o intalnire cu presedintele PSD Liviu Dragnea, ca este foarte probabil sa solicite retragerea de pe ordinea de zi a plenului Senatului a proiectului de lege apartinand UDMR prin care ziua de 15 martie devine ziua maghiarilor, proiect amanat si saptamana trecuta.

UPDATE PSD a intors de la plen in Senat legea care consacra 15 martie ca zi a maghiarilor

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declarat luni, dupa ce a avut o intalnire cu presedintele PSD Liviu Dragnea, ca este foarte probabil sa solicite retragerea de pe ordinea de zi a plenului Senatului a proiectului de lege apartinand UDMR prin care ziua de 15 martie devine ziua maghiarilor, proiect amanat si saptamana trecuta. UPDATE Plenul a decis retrimiterea la comisiile de specialitate a proiectului pentru doua saptamani si a aprobat si extinderea termenului de adoptare tacita, care s-ar fi implinit pe 24 octombrie, cu inca 15 zile.

Senatul decide daca 15 martie, Ziua maghiarilor de pretutindeni, devine sarbatoare legala in Romania

Plenul Senatului ar putea dezbate, luni, propunerea legislativa a unor parlamentari UDMR prin care ziua de 15 martie este consacrata ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania, urmand ca.

Senatorii au amanat votul privind consacrarea zilei de 15 martie ca sarbatoare a maghiarilor din Romania. Explicatia PSD

Proiectul de lege privind consacrarea zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania ar putea fi retras de pe ordinea de zi a Senatului, liderul senatorilor PSD.

Coalitia a decis sa amane votul din Senat la Legea privind consacrarea zilei de 15 martie ca sarbatoare a maghiarilor din Romania

Liderii coalitiei au decis sa amane votul din Senat la Legea privind consacrarea zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania, dupa ce la sedinta coalitiei a fost prezent si Cseke Attila din partea UDMR. Termenul pentru adoptarea tacita a legii in Senat se implineste pe 24 octombrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )