Libnet.ro
UNICEF

08:00

Coasta mexicana, lovita de cel unul dintre cele mai puternice uragane din istorie. Patricia poate avea efecte catastrofale

Adevărul Adevărul,
Coasta mexicana, lovita de cel unul dintre cele mai puternice uragane din istorie. Patricia poate avea efecte catastrofale

Uraganul Patricia, considerat de unele institute meteorologice drept unul dintre cele mai puternice inregistrate vreodata, a lovit vineri coasta mexicana. continuă pe Adevărul

Coasta mexicana, lovita de unul dintre cele mai puternice uragane din istorie. Patricia poate avea efecte catastrofale

Uraganul Patricia, considerat de unele institute meteorologice drept unul dintre cele mai puternice inregistrate vreodata, a lovit vineri coasta mexicana.

Ce-a mai ramas din spitalul de la Naruja, construit dupa o vanatoare a Regelui Carol I. Pe vremuri era unul dintre cele mai moderne din Europa

Spitalul a fost construit in numai un an, in comuna vranceana Naruja, fiind considerat la acea vreme ca unul dintre cele mai moderne din Europa.

Ce a mai ramas din Cetatea Scheia, sora Cetatii de Scaun a Sucevei, unul dintre cele mai importante locuri istorice ale Romaniei

Cetatea Scheia a fost construita la sfarsitul secolului al XIV-lea, in timpul domniei lui Petru al II-lea Musat 1375-1391), in aceeasi perioada cu Cetatea de Scaun a Sucevei. Aceasta este considerata cea mai veche cetate de piatra din Moldova feudala, fiind ridicata inainte de Cetatea de Scaun a Sucevei. in prezent, din Cetatea Scheia nu au mai ramas decat niste ruine.

Google blocheaza unul dintre cele mai importante site-uri de tip torrent

Unul dintre cele mai populare site-uri de tip torrent, KickAss Torrent KAT) a fost blocat de Google. Site-ul a fost trecut pe lista celor cu continut potential daunator si blocat utilizatorilor de Chrome si.

25 de bistriteni vor reprezenta Romania la unul dintre cele mai importante competitii destinate hip hop-ului de la nivel mondial

Weekendul acesta, 25 de bistriteni din cadrul scolii de dans Reborn Dance Studio vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Hip hop din Italia. Este pentru prima data cand Reborn atinge o asemenea performanta. Grupul a reusit sa adune suma necesara deplasarii pe ultima suta de metri.

Director de creatie Golin: Europa de Est este una dintre cele mai creative regiuni

Europa de Est se numara printre cele mai creative regiuni la nivel global, alaturi de America Latina si de Orientul indepartat, a declarat Charlie Coney, director de creatie pe regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa EMEA), in cadrul retelei internationale de agentii de relatii publice Golin.

Distribuitorul Skin a investit 2 mil. EUR in cele mai mari patru platforme online de gatit din Romania

Skin Media, unul dintre cei mai mari distribuitori de pe piata din Romania, detinut de catre omul de afaceri Camil Perian, si-a schimbat strategia pe piata locala in ultimul an, asta dupa ce a inceput sa isi axeze business-ul tot mai mult in zona de.

Un ghid ca sa stii cum instalezi Windows 10 pe cele mai bune computere Apple

Windows 10 e cel mai bun sistem de operare de la Microsoft. Apple are unele dintre cele mai populare computere. Din aceste doua situatii trebuia sa se ajunga ca Windows 10 sa fie instalat pe cele mai bune PC-uri si laptopuri Apple. Iata cum poti face si tu asta.

Meserii ciudate inainte de celebritate: cum isi castigau existenta cele mai cunoscute vedete ale lumii

Cine s-ar fi gandit ca Sylvester Stallone ar putea sa faca curat in cusca unui leu sau ca Brad Pitt conducea stripteuze la petreceri de burlaci? Unele dintre cele mai cunoscute vedete la nivel mondial au avut, inainte de a fi celebre, meserii cel putin bizare.

Unul dintre cei mai mari ziaristi romani, Pamfil Seicaru, omagiat la Buzau, orasul sau natal

Este deja o traditie de 12 ani printre oamenii de cultura din Buzau sa il omagieze pe unul dintre cei mai mari ziaristi romani, Pamfil Seicaru, nascut in Buzau. in perioada 26 - 27 octombrie, Fundatia Maresal Averescu, in parteneriat cu Biblioteca Judeteana V. Voiculescu si Inspectoratul Scolar, organizeaza o noua editie a manifestarii Zilele Pamfil Seicaru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )