Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Cocktail-ul anti COVID-19 cu care a fost tratat Donald Trump a fost introdus in spitalele din Germania: O doza costa 2.000 de euro

Antena3 Antena3,
Cocktail-ul anti COVID-19 cu care a fost tratat Donald Trump a fost introdus in spitalele din Germania: O doza costa 2.000 de euro

Germanie este prima tara din Uniunea Europeana care introduce cocktail-ul folosit de Donald Trump in tratamentul anti COVID-19. Guvernul de la Berlin a cumparat 200. 000 de doze la pretul de 400 de milioane de euro, iar tratamentul experimental bazat pe anticorpi va fi administrat pacientilor din spitalele unversitare incepand de luni. continuă pe Antena3

Germania, prima tara din UE care introduce in tratamentul anti-Covid cocktailul de anticorpi care l-ar fi vindecat pe Donald Trump

Germania va deveni prima tara din Uniunea Europeana care va folosi tratamentul experimental pe baza de anticorpi administrat fostului presedinte american Donald Trump impotriva Covid-19, a anuntat duminica ministrul Sanatatii german Jens Spahn, transmite AFP, citata de Agerpres.

Germania, prima tara din UE care va folosi tratamentul experimental anti-COVID administrat lui Donald Trump

Germania va deveni prima tara din Uniunea Europeana care va folosi acelasi tratament experimental anti-COVID administrat fostului presedinte american Donald Trump, a anuntat ministrul Sanatatii, Jens Spahn.

Curtea Suprema a SUA blocheaza doua actiuni judiciare impotriva lui Donald Trump

Curtea Suprema a Statelor Unite a ordonat luni incetarea procedurilor judiciare impotriva fostului presedinte Donald Trump initiate conform unei prevederi constitutionale care ii interzice sefului statului sa accepte venituri de origine straina daca nu au fost aprobate de Congres, informeaza AFP si Reuters.

Curtea Suprema a SUA blocheaza doua actiuni judiciare impotriva lui Donald Trump

Curtea Suprema a Statelor Unite a ordonat luni incetarea procedurilor judiciare impotriva fostului presedinte Donald Trump initiate conform unei prevederi constitutionale care ii interzice sefului statului sa accepte venituri de origine straina daca nu au fost aprobate de Congres, informeaza AFP si Reuters si Agerpres.

Ce pensie are Donald Trump. Fostul presedinte, remunerat mai putin decat cel mai special pensionar din Romania

De miercuri, Donald Trump, cel care a fost cel mai puternic lider al planetei timp de patru ani, este indreptatit la pensie. insa viitorul nu arata prea bine din acest punct de vedere pentru fostul presedinte SUA, pentru ca procesul de impeachment, care va incepe in Senatul american, l-ar putea lasa si fara aceasta sursa de venit.

Ceremonia de inaugurare a mandatului lui Joe Biden, urmarita de mai multi americani decat investirea lui Donald Trump

Ceremonia de inaugurare a mandatului prezidential al lui Joe Biden a fost urmarita de mai multi americani decat investirea din 2017 a lui Donald Trump, potrivit datelor preliminare Nielsen.

Culisele degringoladei. Cele 30 de ore pana la momentul in care Donald Trump a condamnat violentele de la Capitoliu

Seria Axios, care prezinta culisele degringoladei presedintelui american Donald Trump, relateaza in episodul 8, The Siege Asediul), o relatare din culise a insurectiei de la Capitoliu pana in momentul in care Donald Trump a tinut discursul de condamnare a sustinatorilor violenti si a promis un transfer pasnic de putere.

Negratiat si plin de regrete, samanul cu coarne se simte amarnic inselat de Donald Trump. Ce spune avocatul sau

Avocatul samanului Jake Angeli, pe numele sau adevarat Jacob Chansley, barbatul care a intrat in Capitoliu la bustul gol, pictat si purtand o caciula de blana cu coarne se simte amarnic inselat de fostul presedinte Donald Trump care si-a indemnat sustinatorii sa mearga la cladirea Congresului si apoi a refuzat sa-i gratieze, relateaza The Independent.

Germania, prima tara din UE care incepe sa foloseasca tratamentul experimental cu anticorpi primit de Donald Trump pentru COVID-19

Germania va deveni prima tara din Uniunea Europeana care va incepe sa foloseasca acelasi tratament experimental cu anticorpi pe care l-a primit fostul presedinte american Donald Trump pentru Covid-19, a anuntat ministrul Sanatatii, Jens Spahn, citeaza The Guardian.

Cea mai mare pensie din Romania il depaseste si pe Donald Trump. Cat va incasa fostul presedinte al SUA

Donald Trump, fostul presedinte al SUA, ar urma sa beneficieze de o pensie anuala de 221. 400 de dolari anual, adica 18. 450 de dolari pe luna. in Romania, tara in care risipa de bani publici este de mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )