Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cod galben de averse si descarcari electrice in localitati din patru judete, prelungit pana la 19.00

Antena3 Antena3,
Cod galben de averse si descarcari electrice in localitati din patru judete, prelungit pana la 19.00

Meteorologii au emis sambata noi atentionari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice pentru patru judete pana la ora 19,00. Astfel, pana la ora 19, in zone din judetele Suceava,. continuă pe Antena3

UPDATE Ploi torentiale si descarcari electrice in toata tara sambata / in Bucuresti, probabilitatea ploilor si descarcarilor electrice este ridicata dupa-amiaza

Meteorologii au emis sambata o informare de manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila de la ora 13. 00 pana la ora 23. Astfel, ploi cu caracter torential, descarcari electrice vor avea loc in special in regiunile estice si sud-estice, precum si in zonele montane si submontane. O prognoza speciala pentru Bucuresti arata ca probabilitatea de aparitie a acestor fenomene va fi mai ridicata intre orele 16. 00 si 19.

Prognoza speciala pentru Bucuresti: Ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, pana aproape de miezul noptii

Meteorologii au emis sambata o prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele ore se vor semnala ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, temperaturile minime situandu-se intre 12-14 grade, iar cele maxime in jurul.

Cod portocaliu si cod galben de vijelie pentru mai multe judete ale tarii. Furtuna in Bucuresti

ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii COD GALBEN Valabil de la :24-05-2019 ora 13:05pana la :24-05-2019 ora 14:00 In zona.

Vremea o ia razna! Cod portocaliu si cod galben de precipitatii si fenomene meteo extreme, in mai multe judete

Vremea o ia razna la sfarsitul acestei saptamani 24 26 mai) in mai multe regiuni ale tarii. Meteorologii au anuntat cod portocaliu si cod galben, cu fenomene meteo extreme. Daca la inceputul acestei saptamani vremea a fost insorita in mai multe parti ale Romaniei, spre sfarsitul perioadei vremea se va inrautati in special in [] .

Cod portocaliu si cod galben de vijelie pentru mai multe judete ale tarii

ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii COD GALBEN Valabil de la :24-05-2019 ora 13:05pana la :24-05-2019 ora 14:00 In zona.

ALERTA HIDROLOGICA: Cod portocaliu si cod galben de inundatii pana vineri noapte. Care sunt zonele vizate

Hidrologii au emis, joi, o atentionare Cod portocaliu si una Cod galben de inundatii pentru bazine hidrografice din judetele Satu Mare, Mures si Alba. Potrivit Institutului National de Hidrologie si.

Cod galben de inundatii in opt judete, pana la miezul noptii; hidrologii avertizeaza ca ar putea fi depasite cotele de atentie

Hidrologii au emis, sambata, mai multe avertizari cod galben de inundatii, valabile pentru opt judete. Pana la miezul noptii sunt posibile depasiri ale cotelor de atentie pe rauri din judetele Suceava, Neamt, Harghita, Covasna, Bacau, Vaslui, Vrancea si Galati.

Cod galben de ploi in Bucuresti si 14 judete vineri dupa-amiaza

14 judete si municipiul Bucuresti se afla vineri dupa-amiaza sub atentionare de Cod galben de ploi, intensificari ale vantului si grindina de mici dimensiuni.

Atentionare de vreme instabila: Cod galben de ploi puternice si grindina

Meteorologii au emis, vineri, noi atentionari nowcasting Cod galben de vreme instabila, valabile in 12 judete din Muntenia si Oltenia, printre care si Calarasi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 23 mai. Ploi si descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in general instabila in vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele montane si submontane, unde innorarile temporar vor fi accentuate si local se vor semnala averse si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )