Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cod galben de ceata in 12 judete

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata in 12 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o avertizare de Cod galben de ceata pentru 12 judete. Codul este valabil pana la ora 11:00. continuă pe Adevărul

Cod Galben de ploi in 18 judete

Meteorologii au emis un Cod Galben de ploi valabil de vineri, ora 15 pana sambata dimineata, ora 10, pentru cantitati de apa insemnate.

Cod portocaliu de furtuni in Vrancea. Cod galben de vreme rea in alte doua judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de Cod portocaliu de ploi si furtuni, valabila astazi, 22 septembrie, de la ora 12:00, pana la ora 13:00. Avertizarea este valabila pentru zona judetului Vrancea. De asemenea, este in vigoare un Cod galben de vreme rea in judetele Iasi si Botosani.

Cod galben de averse torentiale in 18 judete

O avertizare cod galben de averse torentiale, racire a vremii, intensificari temporare ale vantului a fost emisa de ANM, de astazi de la ora 13:00 pana sambata la ora 21:00, in 18 judete. De asemenea, pentru astazi, a fost emisa pana la ora 15:00 o avertizare nowcasting de cod portocaliu privind intensificari de scurta durata ale vantului in judetele Bacau si Vrancea.

Cod galben de ploi in 16 judete din nordul si estul Romaniei

Meterologii au emis, vineri, un cod galben de ploi, valabil pentru judetele din nordul si din estul Romaniei. Atentionarea intra in vigoare vineri la ora 15. 00 si expira sambata la ora 10.

Alerta meteo. Ce se intampla in mai multe judete din tara, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, avertizari cod galben de ceata pentru 12 judete. Unele avertizari sunt in vigoare pana la ora 10, iar altele pana la ora.

Cod galben de ploi si vant in zona de munte a judetului Neamt. Precipitatiile ar putea atinge 50 l/mp

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ploi pentru o parte a judetului Neamt, valabil pentru intervalul 22 septembrie, ora 15. 00 - 23 septembrie, ora 10,00.

Cod galben de vant si ploi in judetul Galati. Precipitatiile ar putea ajunge la 50 de litri pe metru patrat

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod galben de vant si ploi pentru judetul Galati, valabil pentru intervalul 22 septembrie-23 septembrie, ora 21,00.

ANM: Cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7; averse si vreme rece in cea mai pare parte a tarii pana sambata la ora 21.00

ANM a emis o atentionare de cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7 de vineri de la ora 15:00 pana sambata la ora 10:00. De asemenea, pentru cea mai mare parte a tarii sunt anuntate averse torentiale, racire a vremii si.

Cod galben de vant puternic. Care sunt judetele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri seara, o noua atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic, valabila in urmatoarea ora, in judetele Mehedinti si.

Judetul Buzau, sub cod galben de precipitatii. Cantitatile de apa vor depasi 25 de litri/mp

Administratia Nationala de Meteorologie anunta cam incepand de vineri dupa-amiaza si pana sambata seara, la ora 21. 00, in zonele de munte, precum si in Moldova, Dobrogea, estul si nord-estul Munteniei, Transilvania, Maramures, Crisana si Banat vor fi intervale de timp in care va ploua, iar aversele vor avea si caracter torential. Cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20-25 de litri/mp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )