Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cod galben de ceata densa in Baragan. Pericol in trafic, vizibilitate scazuta

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata densa in Baragan. Pericol in trafic, vizibilitate scazuta

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, chiciura si polei, valabile in orele urmatoare in 27 de judete, inclusiv in Capitala. continuă pe Adevărul

Sapte judete din Transilvania, sub Cod galben de ceata densa

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in sapte judete din zona Transilvaniei.

Cod galben de ceata densa in opt judete din Transilvania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in opt judete din zona Transilvaniei, dar si o avertizare de vant puternic pentru mai multe localitati din judetul Mehedinti.

ANM, avertizare de ultima ora. Cod galben de ceata si chiciura in 21 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si chiciura, valabile in 21 de judete, in orele urmatoare.

Atentie, soferi! Cod galben de ceata si polei pe soselele din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, noi avertizari nowcasting Cod galben de ceata si chiciura, valabile in 23 de judete din Transilvania, Crisana, Muntenia si Moldova.

Mai multe ZBORURI, anulate sau redirectionate! Ceata densa afecteaza traficul aerian de la Bucuresti si Sibiu

Ceata creaza probleme pe Aeroporturile din Bucuresti si Sibiu. Mai multe zboruri au fost anulate sau redirectionate, in ultimele 12 ore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )