Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cod galben de ceata in 6 judete din Romania, anuntat pentru dupa-amiaza zilei de joi

B1 B1,
Cod galben de ceata in 6 judete din Romania, anuntat pentru dupa-amiaza zilei de joi

Meteorologii ANM au emis o atentionate de tip cod galben, de ceata, pentru 6 judete din Romania. Avertizarea a intrat in vigoare la ora 14. 00 si este valabila pana la ora 17. 00, iar ANM anunta ca vizibilitat. continuă pe B1

Avertizare meteo nowcasting. 9 judete din Romania, sub cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis in dimineata zilei de 26 noiembrie, trei avertizari de tip cod galben, pentru ceata. Atentionarile sunt valabile pentru noua judete din Romania, iar.

Prognoza meteo: Cod galben de ceata pentru 4 judete din Romania

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, avertizari nowcasting Cod galben de ceata. Acestea sunt valabile in orele urmatoare in zone din Muntenia si Oltenia. Mai exact, p.

Prognoza METEO 26 noiembrie. Atentionare ANM! Cod galben de ceata in 6 judete din tara!

Administratia Nationala de Meteorologie anunta vreme rece in urmatoarea perioada, temperaturile ramanand preponderent negative in cursul noptilor care urmeaza. De asemenea, meteorologii au emis joi dimineata mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile in judetele Brasov, Sibiu, Mures, Harghita, Dolj si Satu Mare.

370 de milioane de euro de la UE pentru infrastructura de alimentare cu apa si de canalizare din Romania

Comisia Europeana a aprobat, astazi, o investitie de aproape 370 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a imbunatati si a extinde infrastructura de alimentare cu apa si de canalizare in sase judete din Romania: Constanta, Calarasi, Dambovita, Ialomita si parti din judetul Ilfov si Brasov, informeaza un comunicat al Executivului comunitar.

Asociatia EDIT lanseaza primul proiect online de prim-ajutor din Romania

Asociatia EDIT lanseaza prima campanie online de prim-ajutor din Romania, Leapsa pentru Viata, implementata in parteneriat cu Departamentul pentru Situatii de Urgenta si I. , initiativa parte a Programului National ,,Romania in Siguranta.

Avertizarea nowcasting. Meteorologii au emis cod galben de ceata pentru aceste regiuni din Romania

Meteorologii ANM au emis in aceasta dimineata doua coduri galbene de ceata, valabile pentru mai multe localitati si regiuni din tara. Avertizarea este valabila pana la pra 09. 00, respective 10. 00, iar ANM .

PENTRU ALEGERILE DIN 10 IANUARIE Cetatenii kazahi din Romania vor putea vota la ambasada Kazahstanului

Cetatenii kazahi aflati pe teritoriul Romaniei vor putea vota, pentru alegerile parlamentare din Kazahstan prevazute pentru 10 ianuarie, la sectia de votare organizata la Ambasada Kazahstanului la Bucuresti, a anuntat astazi ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Republicii Kazahstan in Romania, Nurbakh Rustemov, intr-un briefing de presa online.

Strategia de vaccinare anti-COVID 19 din Romania va fi discutata saptamana viitoare in CSAT

Administratia Prezidentiala a anuntat joi, 26 noiembrie, ca strategia de vaccinare anti-COVID din Romania va fi discutata saptamana viitoare intr-o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Harta pe locuri in parlament a fiecarui judet din Romania in 2020

In data de 6 decembrie candidatii partidelor politice vor candida pentru locuri in Parlament. Conform unei statistici numarul acestora se ridica la 465 de parlamentari. Din acest numar total aflam ca 136 candideaza pentru Senat si 329 ca viitori deputati. Asezarea candidatilor in functie de judet Datele statistice preliminare datei de 6 decembrie arata ca .

Vesti proaste pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu pretul petrolului

Sunt vesti proaste pentru soferii din Romania dupa ce s-a aflat ce se intampla cu pretul petrolului. Preturile petrolului au urcat marti cu 4%, fiind cele mai ridicate niveluri dupa luna martie. Motivul cresterilor este anuntul referitor la un al treilea vaccin anti-covid promitator, al AstraZeneca, care a marit sperantele intr-o revenire a cererii de .

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )