Libnet.ro
UNICEF

23:15

Prognoza METEO 26 noiembrie. Atentionare ANM! Cod galben de ceata in 6 judete din tara!

Antena3 Antena3,
Prognoza METEO 26 noiembrie. Atentionare ANM! Cod galben de ceata in 6 judete din tara!

Administratia Nationala de Meteorologie anunta vreme rece in urmatoarea perioada, temperaturile ramanand preponderent negative in cursul noptilor care urmeaza. De asemenea, meteorologii au emis joi dimineata mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile in judetele Brasov, Sibiu, Mures, Harghita, Dolj si Satu Mare. continuă pe Antena3

Un val de aer polar loveste Romania! Prognoza METEO 24 noiembrie 2020

Meteorologii anunta ca diminetile si noptile vor fi in continuare extrem de reci, din cauza unui val de aer polar care tranziteaza Romania si se va face simtit pe tot parcursul saptamanii.

Cod galben de ceata in 6 judete din Romania, anuntat pentru dupa-amiaza zilei de joi

Meteorologii ANM au emis o atentionate de tip cod galben, de ceata, pentru 6 judete din Romania. Avertizarea a intrat in vigoare la ora 14. 00 si este valabila pana la ora 17. 00, iar ANM anunta ca vizibilitat.

Avertizare meteo nowcasting. 9 judete din Romania, sub cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis in dimineata zilei de 26 noiembrie, trei avertizari de tip cod galben, pentru ceata. Atentionarile sunt valabile pentru noua judete din Romania, iar.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Urmeaza cateva zile friguroase, dar inceputul lunii decembrie va fi bland in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis, luni, prognoza meteo pentru intervalul 23 noiembrie 6 decembrie. Potrivit meteorologilor, in prima saptamana prognozata, vremea va fi rece, iar in.

Prognoza meteo ANM pentru zilele urmatoare. Vreme inchisa si temperaturi in scadere

Prognoza meteo ANM. Temperaturi in scadere. Cerul va avea innorari in cea mai mare parte a tarii.

Prognoza meteo, azi, 26 noiembrie 2020. Vreme blanda pentru aceasta perioada. Ceata va persista dimineata, cand va aparea si chiciura

Joi, 26 noiembrie, temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade, la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile estice si sud-estice. Cerul se va mentine senin de.

Loto 649 si Joker, extragerea de joi, 26 noiembrie. Ce numere au iesit si cati castigatori sunt

Cei care vor sa isi schimbe soarta acestei luni sau a intregului an, precum si cei care s-au simtit norocosi, au achizitionat bilete pentru tragerile Loto 649 si Joker, care vor avea loc astazi, 26 noiembrie 2020. in aceasta perioada, biletele pot fi achizitionate din statiile statiile selfpay. Iata care sunt numerele castigatoare de astazi, .

26 NOIEMBRIE, IN ROMANIA Numarul infectarilor cu SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 9005 noi cazuri

Pana astazi, 26 noiembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 449. 349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 514 pacienti au fost declarati vindecati.

Cursul valutar BNR pentru joi, 26 noiembrie 2020. Analistii critica lipsa de reactie a BNR in piata

Banca Nationala a Romaniei va da astazi, 26 noiembrie, publicitatii, cursul valutar pentru principalele monede de schimb. Multi analisti au criticat politica Bancii Nationale a Romaniei cu privire la deprecierea leului raportat la cursul valutar. Banca Nationala a Romaniei criticata pentru lipsa de reactia la deprecierea leului Avand in vedere dificultatile create de criza economica, .

Rezultate Loto 6 din 49, 5 din 40, Joker, Noroc. Numerele extrase azi, 26 noiembrie 2020

Joi, 26 noiembrie, au avut loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, dupace la tragerile loto de duminica, 22 noiembrie, Loteria Romana a acordat peste 11. 000 de castiguri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )