Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cod galben de ceata in 8 judete din tara

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ceata in 8 judete din tara

Meteorologii au emis, duminica seara, mai multe avertizari Cod galben de ceata valabile in opt judete din tara, pana la ora 5. 00, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Cod galben de ceata in Bucuresti si in 24 de judete din tara

Cod galben de ceata in Bucuresti si in 24 de judete din tara. Meteorologii au emis, vineri dimineata, mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile in Bucuresti si in 24 de judete din tara, scrie Mediafax.

Avertizare ANM: Cod galben de ceata si burnita in Baragan pana la ora 11.00

Meteorologii au emis, vineri, o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabila in urmatoarele ore pe raza mai multor judete, printre care si Ialomita.

Cod galben de ceata si burnita in Baragan. Vizibilitata scade sub 200 de metri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o serie de avertizari nowcasting cod galben de ceata, valabile pe durata orelor urmatoare in mai multe zone din Transilvania, Oltenia, Moldova, Banat si Muntenia.

Cod galben de ceata in judetul Giurgiu. Vizibilitate redusa sub 200 de metri

Atentionarea Cod Galben este valabila luni, 28 octombrie, pana la ora 10. Conform Politiei, ceata impune din partea soferilor, dar si a celorlalti participanti la trafic, o conduita preventiva.

Pericol urias de accidente! 28 judete sunt sub cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa, valabile in orele in 28 de judete din Transilvania,.

ALERTA METEO! E cod galben de ceata si burnita in aproape toata tara

Meteorologii au emis, vineri, o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabila in urmatoarele ore pe raza mai multor localitati din Muntenia, Oltenia, Moldova si Transilvania. Conform.

Avertizare de la meteorologi! Cod galben de ceata si burnita in 23 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile pe durata orelor urmatoare in mai multe zone din Transilvania, Oltenia, Moldova, Ba.

Cod galben de ceata in noua judete ale tarii, sambata dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata dimineata mai multe atentionari nowcast.

Avertizare de la meteorologi! Cod galben de ceatasi burnita in 23 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile pe durata orelor urmatoare in mai multe zone din Transilvania, Oltenia, Moldova, Ba.

ANM, alerta de vreme severa imediata pentru 23 de judete. Centrul Infotrafic, avertizare de trafic sub cod galben

ANM a emis, luni, 28 octombrie, alerta de vreme severa imediata pentru 23 de judete. Centrul Infotrafic a transmis o avertizare de trafic sub cod galben. ANM, alerta de vreme severa imediata pentru 23 de judete Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, 28 octombrie, o atentionare de cod galben de vreme severa valabila .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )