Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cod galben de ceata in 5 judete pana la ora 11.00

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ceata in 5 judete pana la ora 11.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dimineata, o atentionare Cod galben de ceata pentru 5 judete. Din cauza cetii vizibilitatea este redusa, local sub 200 m, izolat sub 50 m. in zonele avertizate. continuă pe Hotnews

Cod galben de ceata in jumatate de tara pana la ora 11.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata pentru 20 judete. Din cauza cetii vizibiliatea este redusa, local sub 200 m, izolat sub 50 m. in zonele avertizate.

Cod galben de ceata in jumatate de tara, pana la ora 11.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata pentru 20 judete. Din cauza cetii vizibiliatea este redusa, local sub 200 m, izolat sub 50 m. in zonele avertizate.

Cod galben de ceata in 15 judete pana la ora 14.00

Cincisprezece judete se afla, marti, pana la ora 14. 00, sub atentionare cod galben de ceata emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, informeaza News. ro. In unele zone, sunt conditii pentru formarea poleiului.

Cod galben de ceata in 19 judete. Vizibilitatea scade izolat sub 50 de metri

Nouasprezece judete, printre care si Calarasi, se afla sub atentionare cod galben de ceata, marti dimineata. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de ceata pentru mai multe judete in care vizibilitatea va fi scazuta.

ANM: Cod galben de ceata in 19 judete

Nouasprezece judete se afla sub atentionare cod galben de ceata, marti dimineata. Marti dimineata, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de ceata pentru judetele Alba, Brasov, Harghita, Sibiu, Covasna, Brasov si Mures.

UPDATE Cod galben de ceata pentru opt judete

Opt judete se afla sub atentionare cod galben de ceata, miercuri dimineata. Administratia Nationala de Meterorologie a emis atentionare cod galben pentru judetele Vrancea, Galati, Iasi, Bacau, Vaslui, Brasov, Harghita si Covasna.

UPDATE Zona de munte din patru judete, sub cod galben de vant pana la ora 20:00

Zona de munte din judetele Buzau, Arges. Prahova si Dambovita se afla sub cod galben de vant pana la ora 20:00. Meteorologii anunta ca, in aceste zone, la altitudini peste 1. 700 de metri, vantul va prezenta intensificari ce vor atinge si depasi la rafala 80. 90 km/h.

ANM: Cod galben de ceata si polei in 20 de judete

Cod galben de ceata si polei, valabile pana la ora 11:00, in localitati din 20 de judete din Moldova, Transilvania si Muntenia, conform atentionarilor emise de catre meteorologi.

Alerta meteo. Cod galben de ceata si vant puternic in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, atentionari nowcasting cod galben de ceata si vant puternic. Valabil de la : 25-12-2017 ora 8:15 pana la : 25-12-2017 ora 12:00 In zona :.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete din vestul si centrul tarii, incepand de miercuri noapte

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri o atentionare cod galben de vant puternic, care va afecta mai multe judete din vestul si centrul tarii. Atentionarea va fi in vigoare de miercuri noapte, de la ora 2. 00, pana joi seara, ora 22.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )