Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru doua judete. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo marti 4 septembrie: Ploi in mai multe zone din tara

Ziua de marti vine cu ploi in mai multe zone din tara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru mai bine de un sfert din judetele tarii.

Prognoza meteo. Ploi si vijelii in mai multe zone din tara

Marti vremea va fi ploioasa in mai multe zone din tara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru mai bine de un sfert din judetele tarii. Astfel, pana marti la ora 23:00 sunt sub.

Meteorologii avertizeaza! Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri o avertizare nowcasting Cod portocaliu pentru localitati din judete Suceava, Neamt, Botosani si Iasi, valabila pana la ora 13:00. Potrivit.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ploi in 13 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica pentru 13 judete, valabila de luni, ora 15:00, pana marti, ora 23:00. Potrivit.

Cea mai inalta sosea din tara, acoperita cu un strat de grindina

Cea mai inalta sosea din tara, Transalpina, a fost acoperita de un strat de grindina, in aceasta dimineata, iar turistii care au fost surprinsi de acest fenomen nu au putut sa-si continue calatoria.

Cod galben de ploi abundente, vijelii si grindina in 13 judete, pana duminica seara

Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica, cu cu ploi abundente, vijelii si grindina, valabila pentru treisprezece judete. Avertizarea va intra in vigoare la ora 15. 00 si va fi valabila pana marti seara, la ora 23.

Cod galben de canicula in Moldova

Meteorologii au emis pentru perioada 3 si 4 septembrie, de la ora 12. 00 la 18. 00, avertizare cod galben de canicula. in acest interval, pe intreg teritoriul tarii temperatura maxima a aerului va atinge valori de 33 si 34 grade Celsius, transmite IPN.

Cod galben de ploi si instabilitate atmosferica

O atentionare Cod galben de ploi si instabilitate atmosferica accentuata este in vigoare pana marti la ora 23. 00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Cod Galben de instabilitate atmosferica, n vestul tarii

Meteorologii au emis un Cod Galben de instabilitate atmosferica pentru vestul tarii, valabil in intervalul luni, ora 15:00 marti, ora 23:00.

Adolescentul care si-a omorat tatal cu mai multe lovituri de topor, condamnat definitiv

Ionut Florian Barbu 17 ani), adolescentul care in toamna anului trecut si-a omorat tatal cu mai multe lovituri de topor a fost condamnat definitiv la inchisoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )