Libnet.ro
UNICEF

22:15

Prognoza meteo. Ploi si vijelii in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo. Ploi si vijelii in mai multe zone din tara

Marti vremea va fi ploioasa in mai multe zone din tara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru mai bine de un sfert din judetele tarii. Astfel, pana marti la ora 23:00 sunt sub. continuă pe Antena3

Prognoza meteo marti 4 septembrie: Ploi in mai multe zone din tara

Ziua de marti vine cu ploi in mai multe zone din tara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru mai bine de un sfert din judetele tarii.

Prognoza meteo anunta canicula in zilele urmatoare. Cand se strica vremea

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, local caniculara in Campia Romana si in Campia de Vest. Indicele temperatura-umezeala ITU) va atinge si izolat va depasi usor.

Utile: Prima pastila de slabit pe care ai putea s-o folosesti n siguranta; Va simtiti darmati la terminarea concediului? Luati mai multe pauze la serviciu;Zaharul: efecte nocive

Semne ca ai CARENTA de magneziu. Ce este de facut si de ce trebuie sa iei foarte in serios acest deficit. Magneziul este un mineral foarte important, unul dintre cele mai importante minerale din corpul uman. Creierul adolescentilor: de ce sunt adolescentii rebeli. Daca esti parinte de adolescent si de cele mai multe ori iti este dificil sa ii intelegi schimbarile de comportament, afla ca nu esti singurul. Creierul adolescentilor este o adevarata enigma care incepe.

FOTO Sibianul care a mers pe bicicleta prin toate judetele Romaniei: Cele mai multe claxoane mi le-am luat in Craiova, Valcea si Moldova. in Ardeal e alta lume

Un barbat din judetul Sibiu si-a petrecut concediul din acest an pe doua roti. Dar nu oricum, ci circuland prin toate judetele Romaniei o aventura pe care nu a mai facut-o altcineva, spune el. Dupa trei saptamani pe drum, spune ca cel mai bine se circula in Harghita, iar cele mai multe claxoane si le-a luat in Craiova, Valcea si judetele din Moldova.

Atac cu cutitul in Italia. Mai multe persoane au fost injunghiate intr-un muzeu

O ingrijitoare de origine poloneza, cuprinsa de un moment de nebunie - potrivit primelor elemente ale anchetei -, a injunghiat mai multe persoane, dintre care una mortal, sambata la Canneto sullOglio, nord), a.

Atac cu cutitul n Italia. O ngrijitoare de origine poloneza a njunghiat mai multe persoane, ntr-un muzeu: Un mort si trei raniti

O ingrijitoare de origine poloneza, cuprinsa de un moment de nebunie - potrivit primelor elemente ale anchetei -, a injunghiat mai multe persoane, dintre care una mortal, sambata la Canneto sull'Oglio, nord), a informat presa italiana citand surse din cadrul politiei, relateaza AFP, potrivitAgerpres.

Presedintele Argentinei planuieste sa elimine mai multe ministere n ncercarea de a reduce deficitul bugetar

Presedintele Argentinei, Mauricio Macri, planuieste eliminarea mai multor ministere din guvernul federal. Ziarele nationale scriu ca aceasta ar fi o incercare de a reduce impactul deficitului bugetar asupra monedei nationale, peso-ul argentinian, scrie agentia de stiri Reuters.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO, VIDEO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamni: Temperaturile, n usoara scadere ncepnd de miercuri; intervale cu ploi si averse la nivelul ntregii tari

Vremea va fi calda in primele doua zile din aceasta saptamana cu temperaturi care vor urca pana la 32 de grade Celsius in unele zone ale tarii, apoi valorile termice vor inregistra o usoara scadere, iar sansele de ploaie vor creste la nivelul intregii tari in intervalul 3-6 septembrie si in cursul saptamanii viitoare, reiese din estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabile pana pe 16 septembrie 2018, noteaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )