Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara. Informarea de vreme rea, valabila pana marti dimineata

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata in mai multe judete din tara. Informarea de vreme rea, valabila pana marti dimineata

Mai multe judete din tara se afla luni sub avertizare Cod galben de ceata. Pana marti, este in vigoare o informare meteorologica de vreme rea, arata Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

Ieftinire semnificativa a motorinei. Care sunt preturile la cele mai ieftine benzinarii din tara

Motorina s-a ieftinit din nou! Statiile Petrom din tara au diminuat vineri pretul la motorina comercializata in statiile proprii cu trei bani! Astfel, in majoritatea statiilor PECO Petrom motorina se poate.

Meteorologii au emis cod galben de ceata si ghetus pentru Republica Moldova

Meteorologii de la Chisinau au emis cod galben de ceata si ghetus incepand din noaptea de duminica, 10 ianuarie 2016, si pana luni dimineata, 11 ianuarie 2016.

Politia Romana a montat un nou sistem de radare pe cel mai aglomerat drum din tara. Noile camere nu pot fi pacalite

Politia Romana a montat un nou sistem de camere radar pe DN1 prin care se vor putea urmari si calcula viteza de deplasare pe intregul sector de drum acoperit de acestea. - See more at: .

Avertizare meteo: Cod Galben de ceata, in patru judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, mai multe agertizari nowcasting de cod Galben de ceata.

METEO: Avertizare de vant si ninsoare viscolita in cinci judete din Moldova

In cinci judete din Moldova vor fi vant puternic si ninsoare spulberata, pana la ora 12. 00, avertizeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Alte doua judete - Ialomita si Buzau - se afla sub cod galben de ceata, pana la 11.

Cod galben de ceata in vestul tarii. Care sunt judetele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri seara, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru judetele Timis, Bihor si Arad, valabila pana la ora 23,00. Potrivit meteorologilor, in .

Cod galben de vant puternic si zapada spulberata pentru cinci judete din Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de vant puternic si de transport zapada la sol pentru cinci judete din Moldova.

Ceata da batai de cap traficului aerian. Mai multe avioane au fost retinute pe Aeroportul International Chisinau

Mai multe curse aeriene au fost amanate cu cateva ore din cauza cetii. Este vorba despre cinci avioane care trebuiau sa aterizeze si patru care se pregateau de decolare, transmite IPN.

Mircea Cartarescu a refuzat unul dintre cele mai importante premii de poezie din tara. Anul trecut, acelasi eveniment a generat un scandal de proportii

Scriitorul Mircea Cartarescu a refuzat nominalizarea la unul dintre cele mai importante premii de poezie din tara. Acelasi eveniment a starnit un scandal de proportii in lumea scriitoriceasca anul trecut, fiind contestat castigatorul. Cartarescu a mai fost nominalizat la acelasi premiu si anii trecuti.

Topul universitatilor ai caror profesori au girat lucrarile din puscarii: Universitatea din Craiova, Universitatea Hyperion, ASE si Politehnica Bucuresti, cu cele mai multe recomandari

Opt profesori si conferentiari de la Universitatea din Craiova i-au acordat recomandare scrisa lui Dinel Staicu, pentru toate cartile pe care le-a scris acesta in puscarie in 2015. Dar Staicu n-a fost singurul scriitor puscarias atestat anul trecut: in total, cadrele didactice ale Universitatii din Craiova au trimis 43 de recomandari pentru puscariasi, folosite de acestia pentru a scapa mai repede din detentie. In topul universitatilor cu cele mai multe avize pentru detinuti urmeaza Universitatea Hyperion Bucuresti cu 29), Academia de Studii Economice ASE, cu 28) si Universitatea Politehnica din Bucuresti cu 19), potrivit datelor trimise de Ministerul Justitiei, la solicitarea HotNews. ro. Vezi in articol cum explica profesorul Ion Marin - campion la numarul de avize acordate in 2015, potrivit listei Ministerului Justitiei - ca a ajuns sa se pronunte pe temele abordate in puscarie de Dan Diaconescu sau Sorin Rosca Stanescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )