Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla sub Cod galben de ceata, anunta joi Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoasein mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa in patru judete din Transilvania si de vant puternic in alte trei.

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de ceata densa pentru judetele Vaslui, Iasi, Covasna si Harghita. Atentionarea va expira la ora.

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic pentru judetele Vaslui, Botosani si Iasi, valabila in urmatoarele ore. Potrivit.

Precipitatiile au provocat pagube in mai multe sate din Cantemir

Ploile au provocat pagube in mai multe localitati din tara. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, in raionul Cantemir precipitatiile au afectat mai multe drumuri si culturi agricole, transmite IPN.

Cod galben de ceata n patru judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, doua coduri de ceata, valabile pana la ora 09. 300 in judetele Vasluisi Iasi si in numeroase localitati din Covasna si Harghita.

VREMEA. Cod galben de vant puternic, prelungit pana la ora 21:30. Ce judete sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit atentionarea nowcasting Cod galben de vant puternic pentru judetele Vaslui, Botosani si Iasi pana la ora 21:30. Potrivit meteorologilor,.

Cod galben de vant puternic in judetele Vaslui, Botosani si Iasi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic pentru judetele Vaslui, Botosani si Iasi.

Liste de asteptare pentru pacientii care au nevoie de radioterapie

Pacientii romani care au nevoie de radioterapie se confrunta cu probleme grave. Asta pentru ca nu au acces la curele de radioterapie, in mai multe judete din tara fiind deja liste de asteptare, spune Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania FABC).

Iohannis despre aderarea la Schengen, dupa ntlnirea cu premierul Olandei: Evolutia privind legile justitiei ridica mai multe semne de ntrebare dect aduce certitudini

Comisia Europeana sprijina demersul Romaniei in ce priveste aderarea la Spatiul Schengen, la fel si majoritatea statelor membre, insa evolutia actuala a legislatiei din domeniul Justitiei in tara noastra ridica mai multe semne de intrebare decat aduce certitudini, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa comuna, la Cotroceni, cu premierul Olandei, Mark Rutte.

VIDEO/UPDATE Furnizorii de internet acuza ca dispar tot mai multe retele de cartier n Bucuresti din cauza tarifelor abuzive de acces la reteua Netcity si a lipsei de interventie a ANCOM

30-40% din cheltuiala furnizorilor mici si mijlocii de internet este cu tarifele abuzive de acces in reteaua subterana de fibra optica Netcity, acesta fiind si principalul motiv pentru care foarte multi operatori au disparut din piata, au precizat miercuri oficialii a doua asociatii de furnizori de internet, respectiv ANISP si Interlan. Acestia reclama faptul ca de aproape 2 ani de zile, arbitrul telecom putea da o decizie care sa impuna reglementarea tarifelor de acces la Netcity si nu a facut-o. ANCOM a inceput sa reglementeze tarifele de acces la reteaua subterana a RCSRDS din Oradea, in conditiile in care Netcity a fost primul proiect de retea subterana din tara, un etalon, iar operatorii de internet din Bucuresti sufera pierderi. ', spune Catalin Cuturela, presedinte ANISP. Vezi in articol ce costuri si nemultumiri au fata de reteaua Netcity directorii a doua retele de cartier din BucurestiUPDATE joi, 13 septembrie) Operatorul retelei subterane de fibra optica Netcity: Speram ca orice decizie a arbitrului telecom se va baza pe o viziune echilibrata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )