Libnet.ro
UNICEF

19:45

Precipitatiile au provocat pagube in mai multe sate din Cantemir

Adevărul Adevărul,
Precipitatiile au provocat pagube in mai multe sate din Cantemir

Ploile au provocat pagube in mai multe localitati din tara. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, in raionul Cantemir precipitatiile au afectat mai multe drumuri si culturi agricole, transmite IPN. continuă pe Adevărul

UPDATE VIDEO Avioane militare rusesti si siriene au atacat mai multe orase din provincia Idlib, din Siria / ONG: Bombardamentele ruse, cele mai intense din ultimele 30 de zile

Avioane militare rusesti si siriene au atacat sambata orasele din provincia Idlib, din Siria, la o zi dupa summitul presedintilor Turciei, Iranului si Rusiei, care nu au reusit sa se puna de acord asupra unei incetari a focului care ar impiedica o ofensiva sustinuta de Rusia. UPDATE: Bombardamentele ruse efectuate sambata in Idlib sunt cele mai intense din ultimele 30 de zile, afirma Observatorul sirian pentru drepturile omului, organizatie neguvernamentala cu sediul la Londra.

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoasein mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa in patru judete din Transilvania si de vant puternic in alte trei.

VIDEO Avioane militare rusesti si siriene au atacat mai multe orase din provincia Idlib, din Siria

Avioane militare rusesti si siriene au atacat sambata orasele din provincia Idlib, din Siria, la o zi dupa summitul presedintilor Turciei, Iranului si Rusiei, care nu a reusit sa se puna de acord asupra unei incetari a focului care ar impiedica o ofensiva sustinuta de Rusia, relateaza Mediafax citand Reuters.

Lovitura pentru Dragnea: Mai multe mari personalitati au trimis o scrisoare deschisa prin care isi exprima solidaritatea cu Gabriela Firea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, primeste o noua lovitura in razboiul cu Gabriela Firea. Mai multe personalitati din lumea medicala, artistica si culturala au semnat o scrisoare deschisa prin care isi.

Gabriela Firea, dezvaluire despre prezidentiabilul PSD: Am avut mai multe discutii cu domnul Dragnea

Gabriela Firea a vorbit despre candidatul PSD la presedintie si a recunoscut ca a avut multe discutii cu liderul PSD. Eu am avut mai multe discutii cu domnul Dragnea referitoare la acest subiect. Acum, daca.

Ne numaram printre tarile cu cele mai multe imbolnaviri provocate de virusul West Nile

Europa se confrunta cu un val de imbolnaviri cu virusul West Nile, potrivit celor mai recente statistici, conform carora de la inceputul acestui an si pana pe 6 septembrie au fost inregistrate 1. 000 de cazuri de imbolnaviri, cele mai multe in Serbia, Grecia, Italia si Romania.

Un viitor digital inseamna mai multe companii inovatoare

Transformarea digitala motiveaza puternic tranzactiile, iar trecerea la un viitor digital inseamna ca vom vedea din ce in ce mai multe companii inovatoare si bazate pe tehnologie, considera Diana Nikolaeva, partener Transaction Advisory Services Ernst and Young Bulgaria si membru al Business Evaluation Board la International Valuations Standards Council IVSC).

Care este cel mai razbunator nativ din zodiac

Razbunarea, de cele mai multe ori, se invarte in jurul dragostei. Cei mai multi recurg la razbunari atunci cand au fost tradati. Care e cea mai razbunatoare zodie a spus Mihai Voropchievici la Adevaruri.

Romanii, cei mai mari fumatori din UE

Romania si Bulgaria au cel mai mare numar de fumatori, raportat la numarul populatiei, in timp de Suedia are cea mai redusa rata din Europa privind numarul fumatorilor, a declarat Head of Programmes la Adam Smith Institute, Daniel Pryor, in cadrul unei dezbateri de specialitate ce a avut loc la Londra.

ROBOR a ajuns la cel mai mic nivel din iunie

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a continuat sa scada, pana la 3,11%, cel mai mic nivel din 22 iunie pana in prezent, potrivit datelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2707 seconds )