Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cod galben de ceata in sapte judete din tara

Antena3 Antena3,
Cod galben de ceata in sapte judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in mai multe zone din Oltenia, Transilvania si Banat. Astfel, pana la ora 10:00, in judetele. continuă pe Antena3

Cod galben de ceata pentru localitati din judetul Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti seara, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru localitati din judetul Dambovita, valabila in urmatoarele ore.

Alerta de la ANM! E cod galben de ninsoare in Romania

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, luni seara, o atentionare nowcasting cod galben de ninsoare pentru zona de munte a judetului Cluj, valabila in orele urmatoare. Potrivit.

O INVESTITIE DE 50 MILIOANE EURO ROCKWOOL a deschis prima sa fabrica din tara noastra

Grupul ROCKWOOL, care activea-za in productia de vata minerala bazaltica, a deschis prima sa fabrica din tara noastra - o investitie in valoare de 50 milioane euro. Aceasta are o capacitate de aproximativ 45. 000 de tone pe an, fiind cea mai mare unitate de profil din tara noastra. Fabrica este amplasata pe un teren de 30 de hectare, in parcul industrial Ploiesti West Park din localitatea Aricestii Rahtivani, conform unui comunicat de presa.

Coreea de Nord avertizeaza ONU sa nu discute despre drepturile omului din tara

Coreea de Nord a avertizat miercuri Consiliul de Securitate al ONU ca orice discutie a organizatiei despre situatia drepturilor omului din tara ar fi o provocare grava, iar Phenianul ar reactiona cu tarie, relateaza Reuters.

Cozi KILOMETRICE la vama Giurgiu-Ruse: Cat asteapta un TIR la iesirea din tara

Aglomeratie mare la iesirea din tara. TIR-urile care asteapta la vama Giurgiu-Ruse, Bulgaria, formeaza cozi de aproximativ zece kilometri. Potrivit Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera ITPF).

Roaming la Digi RCS |RDS: tarifele de care trebuie sa stii inainte de a pleca din tara

Pe teritoriul UE gasesti cam aceleasi tarife in roaming. Totusi, DigiRCS |RDS ajusteaza din preturi. Si ar trebui sa stii care sunt acestea inainte de a pleca din tara. Din 2017.

Scandal NATIONAL in Grecia dupa inaugurare a primului CREMATORIU din tara: Mesajul VEHEMENT transmis de Biserica Ortodoxa

Corpul mortilor nu este gunoi de reciclat. Cu acest puternic mesaj inclus intr-un pliant distribuit duminica in toate parohiile din tara, Biserica Ortodoxa greaca a dorit sa arate clar ca nu accepta.

VREMEA. Ninge in mai multe zone din tara. ANM avertizeaza: Strat consistent de zapada si viscol in zona montana!

Ninge in mai multe regiuni din tara, a anuntatAlina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, care aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada.

VREMEA. Ninge si viscoleste in mai multe zone din tara. Meteorologii avertizeaza ca vremea se schimba dramatic in urmatoarele ore!

Ninge in mai multe regiuni din tara, a anuntatAlina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, care aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada.

O actrita care joaca in serialul Vlad de la PRO TV vrea sa plece definitiv din tara. Ce se intampla cu rolul ei

O actrita din iubitul serial Vlad vrea sa-si schimbe viata total. Aceasta isi doreste sa se stabileasca in strainatate, iar pasul cel mare ar vrea sa fie in anul ce urmeaza. Ce planuri are pentru 2020 si despre cine este vorba? O actrita din Vlad vrea sa se stabileasca in strainatate Vrea sa faca o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )