Libnet.ro
UNICEF

13:46

Cod galben de furtuna in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Cod galben de furtuna in mai multe judete din tara

Ntre orele : 15:10 si 16:30 In zona : - local in vestul judetului Harghita, mai ales in zona localitatilor: Atid, Avramesti, Secuieni, Cristuru Secuiesc, Darjiu - local in . continuă pe Antena3

Este platit sa se joace, iar la 16 ani este cel mai tanar milionar din tara sa

Pakistanezul Sumail Hasan a devenit cel mai tanar milionar din tara, insa nu este un geniu al afacerilor, asa cum ar putea crede cineva. Sumail este jucator profesionist de Dota 2 si a castigat cu echipa sa,.

Canicula in Romania. Cod portocaliu si Cod galben de temperaturi ridicate

Trei judete din vestul se afla, luni si marti, sub Cod portocaliu de canicula, in timp ce Capitala si alte 23 de judete se afla luni sub Cod galben. Specialistii precizeaza ca marti avertizarea de Cod galben de canicula se va extinde si la celelalte judete din tara.

Europa, lovita de canicula. Este cod rosu in mai multe state. Zone din Spania, mistuite de un incendiu urias

Valul de temperaturi tropicale va topi si astazi cea mai mare parte a Europei. Este cod rosu de canicula in Polonia, Slovacia, Austria, Croatia si Ungaria. in alte 13 tari, printre care se numara Italia,.

Mersul trenurilor. CFR anunta reducerea vitezei pe mai multe rute din cauza caniculei

CFR anunta ca in mersul trenurilor ar putea aparea intarzieri. Din cauza temperaturilor caniculare care se vor inregistra la nivelul solului, conform avertizarilor Administratiei Nationale de Meteorologie, se reduce viteza de circulatie a trenurilor.

ANM: Cod galben de canicula in toata tara (VIDEO)

Valul de caldura va cuprinde marti toata tara. Daca in cele trei judete din vest Arad, Bihor si Satu Mare), codul portocaliu de canicula continua sa usuce culturile agricole de trei zile la rand, acum.

Cod portocaliu de canicula in trei judete din vest, cod galben in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod portocaliu de canicula in trei judete din vestul tarii, restul tarii urmand sa fie marti si miercuri sub cod galben.

Romania, doborata de CANICULA. Cod PORTOCALIU in zece judete si cod GALBEN in restul tarii

Judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Giurgiu se afla, miercuri, sub avertizare de cod portocaliu de canicula, iar restul tarii se afla sub cod galben.

Cod portocaliu de canicula in trei judete, cod galben in restul tarii

Judetele Arad, Bihor si Satu Mare sunt marti sub atentionare cod portocaliu de canicula, temperaturile urmand sa ajunga la 38 de grade, iar pentru restul tarii, inclusiv Capitala, unde vor fi temperaturi de peste 35 de grade si disconfort termic accentuat, a fost emisa o avertizare cod galben.

UPDATE Cod portocaliu de canicula in trei judete din vest, miercuri se va extinde la 10 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod portocaliu de canicula in trei judete din vestul tarii, miercuri urmand sa se afle sub aceasta avertizare 10 judete din sudul si vestul tarii.

Cod portocaliu de canicula pentru vestul si sudul tarii. Restul regiunilor, sub Cod galben de canicula

Zece judete din sudul si din vestul tarii se afla, miercuri, sub Cod portocaliu de canicula, in timp ce restul tarii, inclusiv Capitala, se afla sub Cod galben de canicula.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )