Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de instabilitate atmosferica, in judete din Transilvania

Antena3 Antena3,
Cod galben de instabilitate atmosferica, in judete din Transilvania

Meteorologii au emis, vineri, noi avertizari nowcasting Cod galben de instabilitate atmosferica, valabile in judete din zona Transilvaniei, pe durata orelor urmatoare. Conform Administratiei Nationale de Meteor. continuă pe Antena3

Instabilitate atmosferica accentuata in cea mai mare parte a tarii, pana la ora 21.00. Precipitatiile pot ajunge si la 50 de litri pe metru patrat

Meteorologii anunta averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina, pana miercuri la ora 21. in 18 judete este cod galben de furtuni, pana la ora 10.

Meteorologii avertizeaza. Cod galben de vant si ploi torentiale in aproape toata tara

In cea mai mare parte a tarii vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vi.

iNCEPE PRAPADUL! Sase judete, sub AVERTIZAREA meteorologilor: Atentie, vin furtuni devastatoare

Meteorologii au emis avertizari cod galben pentru mai multe judete din Transilvania, unde joi dupa-amiaza sunt asteptate intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina. Avertizarile vizeaza.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoral, pana miercuri seara / Meteorologii au emis atentionari cod galben

Meteorologii au emis doua atentionari cod galben de ploi si vijelii pentru zilele de marti si miercuri, fiind vizate zeci de judete. in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoralul, unde de 1 Mai sunt asteptati mii de turisti, vor fi perioade cu ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii.

COD GALBEN de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete pentru urmatoarele ore

ANM a emis Cod Galben de furtuna pentru Bucuresti mai multe judete in urmatoarele ore. in Bucuresti pana la ora 17. 00 se vor semnala : averse cu caracter torential ce vor cumula 15. 20 l/mp si izolat 25.

Mare atentie! Capitala si alte 18 judete sub cod galben de vant puternic. Viteza la rafala ajunge si la 75 kilometri pe ora

Capitala si 18 judete din sudul si estul tarii vor intra miercuri dimineata sub o atentionare Cod galben de vant puternic, cu viteze la rafala de pana la 75 km/h, valabila pe tot parcursul zilei,.

Alerta meteo de fenomene periculoase, cod galben de inundatii. Ce zone sunt cele mai afectate

Vremea rea a facut ravagii in mai multe judete din intreaga tara, iar vestile nu sunt bune nici pentru urmatorul interval. Pana miercuri, la ora 18:00, este in vigoare cod galben de inundatii in 20 de bazine hidrografice. Sunt afectate 17 judete, anunta hidrologii. Pe versanti pot aparea scurgeri importante de apa, torenti si paraie, [] .

O noua avertizare cod galben

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis joi seara o atentionare Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Caras-Severin si Timis, valabila pana la ora.

Mehedintiul se afla sub Cod Galben de vant puternic

Judetul Mehedinti se afla miercuri, incepand cu ora 10. 00, sub atentionare meteorologica Cod Galben, ce vizeaza intensificari sustinute ale vantului cu rafale de 55-65 km/h si temporar 70-75 km/h, valabila pana diseara, la ora 21.

Cod galben de ploi torentiale pana miercuri. Judetele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o atentionare meteorologica Cod galben de cantitati de apa insemnate, valabil in partea de nord a tarii si partial in partea de vest a tarii, incepand de marti, ora 15. 00, si pana miercuri, ora 10.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )