Libnet.ro
UNICEF

05:15

Instabilitate atmosferica accentuata in cea mai mare parte a tarii, pana la ora 21.00. Precipitatiile pot ajunge si la 50 de litri pe metru patrat

Adevărul Adevărul,
Instabilitate atmosferica accentuata in cea mai mare parte a tarii, pana la ora 21.00. Precipitatiile pot ajunge si la 50 de litri pe metru patrat

Meteorologii anunta averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina, pana miercuri la ora 21. in 18 judete este cod galben de furtuni, pana la ora 10. continuă pe Adevărul

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoral, pana miercuri seara / Meteorologii au emis atentionari cod galben

Meteorologii au emis doua atentionari cod galben de ploi si vijelii pentru zilele de marti si miercuri, fiind vizate zeci de judete. in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoralul, unde de 1 Mai sunt asteptati mii de turisti, vor fi perioade cu ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii.

Nepasarealocuitorilor din cea mai mare comuna a tarii si apatia autoritatilor tranforma Somesul intr-o adevarata groapa de gunoi

Somesul Mic a fost transformat intr-o adevarata groapa de gunoi pe o distanta de aproximativ 7 kilometri, distanta pe care traverseaza comuna Floresti.

Simona Halep, pregatita pentru sezonul de zgura: E cea mai buna parte a anului pentru mine. La Madrid ma simt ca acasa

Simona Halep 3 WTA) a plecat, miercuri, la Madrid, acolo unde va participa la prima competitie pe zgura din acest sezon. Turneul de categorie Premier Mandatory din capitala Spaniei se va disputa in perioada 4-11 mai. Halep a declarat ca se simte pregatita pentru sezonul de zgura, cea mai buna parte a anului pentru ea. La Madrid ma simt ca acasa, imi e foarte bine acolo, a spus numarul 3 WTA.

VIDEO Mai multe masini au tras pe dreapta pe DN 1, in Comarnic, din cauza grindinei

Mai multe masini s-au oprit, duminica, pe DN 1, in zona localitatii Comarnic, din cauza grindinei, relateaza Mediafax. Meteorologii au emis avertizari ca in cea mai mare parte a tarii vor fi perioade de instabilitate in prima zi de Paste.

in urmatoarele zile, se va raci in mare parte a tarii. Cum va fi vremea de 1 Mai

Vremea se va raci in urmatoarele zile in majoritatatea zonelor tarii, temperaturile maxime coborand spre 13 grade in Transilvania, urmand ca, de saptamana viitoare, temperaturile sa inceapa sa creasca pana la maxime de 22 de grade in Muntenia, potrivit meteorologilor. Sunt prognozate si ploi in urmatoarele doua saptamani, mai insemnate cantitativ pe 30 aprilie si dupa 4 mai.

invierea Domnului - cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, sarbatoarea bucuriei

Sarbatorile pascale pentru credinciosii ortodocsi incep duminica si se desfasoara pe durata a trei zile. Ceremonii pascale au loc la Ierusalim si peste tot in lume unde traiesc comunitati crestine.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 1 mai. Vesti neasteptate de la meteorologi

Miercuri, 1 mai, vremea se va mentine in general instabila, iar in cea mai mare parte a tarii valorile termice se vor situa sub mediile multianuale. Vor fi innorari temporar accentuate si mai ales ziua, .

VREMEA de 1 mai. Cat de cald va fi

VREMEA de 1 mai. Vremea se va mentine in general instabila, iar in cea mai mare parte a tarii valorile termice se vor situa sub mediile multianuale. VREMEA de 1 mai. Vor fi innorari temporar accentuate si.

Cristiano Ronaldo ar fi cumparat cea mai scumpa masina din lume: cum arata si cat costa FOTO VIDEO

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, ar fi cumparat cea mai scumpa masina din lume: un Bugatti La Voiture Noire, un exemplar unicat.

Cea mai veche urma de picior din cele doua Americi, descoperita in Chile

Cea mai veche amprenta umana de pe continentul american are o vechime de 15. 600 de ani si a fost descoperita la situl arheologic din Pilauco, in sudul Chile, au confirmat oamenii de stiinta pentru presa locala, potrivit AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )