Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cod galben de inundatii in 26 de judete. Dupa ploile puternice, apele fac prapad in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Cod galben de inundatii in 26 de judete. Dupa ploile puternice, apele fac prapad in mai multe zone din tara

Hidrologii au emis, sambata, atentionari cod galben de inundatii pe rauri din 26 de judete din tara. Potrivit INHG, sunt vizate de inundatii rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj, Bihor, Salaj, Arad, Hunedoara, Harghita, Mures, Alba, Sibiu, Caras-Severin, Timis, Gorj, Mehedinti, Dolj, Covasna, Brasov, Valcea, Arges, Olt, Dambovita, Suceava, Neamt si Bacau. continuă pe Antena3

Oltul intra sub Cod Galben de vreme rea. Vin ploile, iar vremea se raceste

Se strica vremea in urmatoarele doua zile, meteorologii avertizand ca in toata tara isi vor face loc ploile si vantul puternic, iar temperatura scade.

Cod galben de ceata si vizibiltate redusa in mai multe judete ale tarii. Anuntul meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri dimineata mai multe atentionari de tip nowcasting Cod galben de ceata densa pentru zecejudete din sudul si estul tarii, valabile in.

Prognoza meteo. Cod galben de ceata in mai multe localitati

O atentionare nowcasting Cod galben de ceata in mai multe localitati din judetul Harghita, a fost emisa, miercuri dimineata, de Administratia Nationala de Meteorologie. Mai exact, pana la ora 10 se va.

Inundatii in judetul Constanta dupa ploile torentiale din ultimele ore. Circulatia rutiera a fost oprita pe Drumul Judetean224 (VIDEO)

Judetul Constanta a fost inundat deploaiatorentiala care a cazut in seara zilei de joi. Chiar daca nu a durat mai mult de o ora,a fost de ajuns ca o buna parte a Drumului Judetean224.

Cod galben si cod portocaliu de ploi abundente, de vineri seara pana duminica dimineata

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare cod gablen de furtuni, valabila de vineri,de la ora 23. 00, pana duminica dimineata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )