Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cod galben de INUNDATII in Banat si Crisana. Care sunt zonele vizate

B1 B1,
Cod galben de INUNDATII in Banat si Crisana. Care sunt zonele vizate

Hidrologii de la Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) au emis noi atentionari Cod galben de inundatii, in mai multe bazine hidrografice din Banat si Crisana. Astfel,. continuă pe B1

ALERTA METEO! Cum va fi vremea de Rusalii si unde vor lovi mai puternic furtunile. Care sunt zonele unde e indicat sa-ti petreci mini-vacanta

Meteorologii au facut o prognoza pentru zilele de Rusalii si de 1 Iunie. in vestul tarii va fi cald, cu temperaturi in jur de 28 de grade la umbra. Dupa 30 mai, este posibila o scadere usoara a.

ALERTA METEO: Anunt de ultima ora privind schimbarea RADICALA a vremii! Care sunt ZONELE vizate

In perioada 21-27 mai vremea va fi caracterizata de o instabilitate semnificativa cu momente de incalzire usoara, urmate izolat de averse si descarcari electrice. Marti, valorile termice se vor situa in.

Cod galben de inundatii in opt bazine hidrografice din Banat si Crisana. Pentru cat timp e valabil

Hidrologii au emis, joi, noi atentionari Cod galben de inundatii, valabile in urmatoarele sase ore in opt bazine hidrografice din Banat si Crisana. Conform prognozei Institutului National de Hidrologie si.

SIF BANAT CRISANA - RAPORT CURENT - Eveniment important de raportat

SIF BANAT CRISANA - RAPORT CURENT - Eveniment important de raportat.

SIF BANAT-CRISANA - Eveniment important de raportat: Autorizatie modificare conducere

SIF BANAT-CRISANA - Eveniment important de raportat: Autorizatie modificare conducere.

Cod galben de ceata n judetul Constanta pna la ora 08:00

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru judetul Constanta, valabil pana la ora 08:00.

Cod galben de ploi n judetul Mehedinti, valabil pna la ora 07:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting Cod galben de ploaie pentru judetul Mehedinti, valabil pana la ora 07:00.

Multi romani ar putea avea diabet fara sa stie. Care sunt simptomele

O persoana din trei ar putea avea diabet, fara ca macar sa banuiasca. Iata care sunt simptomele care ar trebui sa va ingrijoreze: 1. Sete excesiva: Nevoia constanta de a bea apa, gura uscata si.

Peste 100 de articole discutate de comisia de cod administrativ/ Care sunt principalele schimbari

Comisia de cod administrativ a luat, luni, in discutie peste 100 de articole, urmand ca dezbaterile sa fie reluate marti dimineata. Printre modificari sunt cele care vizeaza aparatatul viceprim-ministrului sau modul in care Guvernul exercita strategia de implementare a programului de guvernare, potrivit Mediafax.

Horoscop. Care sunt cele mai dominatoare zodii. Cum poti cuceri pe oricine

in timp ce unora nu le place sa iasa in evidenta, altora le place sa se impuna in orice situatie si sa aiba ultimul cuvant. Afla ce zodii sunt mereu piua-ntai! FEMEI Leu:.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )