Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop. Care sunt cele mai dominatoare zodii. Cum poti cuceri pe oricine

Antena3 Antena3,
 Horoscop. Care sunt cele mai dominatoare zodii. Cum poti cuceri pe oricine

in timp ce unora nu le place sa iasa in evidenta, altora le place sa se impuna in orice situatie si sa aiba ultimul cuvant. Afla ce zodii sunt mereu piua-ntai! FEMEI Leu:. continuă pe Antena3

Ele sunt cele mai prefacute femei din zodiac!

Cu totii cunoastem persoane care sunt cam certate cu adevarul. Barbatii trebuie sa fie foarte atenti la minciunile femeilor, caci acestea pot fi extrem de distructive. Desi extrem de frumoase, unele fem.

Care sunt cele mai bogate tari din lume

Marimea nu inseamna intotdeauna bogatie atunci cand vine vorba de tarile cele mai bogate din lume, potrivit datelor publicate in luna aprilie de catre Fondul Monetar International.

HOROSCOP. Acestia sunt cei mai fideli barbati din zodiac

Barbatul Balanta se pare ca exceleaza la acest capitol, el fiind ultimul barbat din zodiac pe care l-ai putea banui ca te insala. Balantelor le place stabilitatea intr-o relatie si nu se aventureaza pe te.

De ce lipsesc medicamentele ieftine din piata si care sunt cele mai afectate categorii de pacienti

Romania traverseaza o criza acuta a medicamentelor, in special a celor cu pret foarte mic, scoase de producatori de pe piata din ratiuni economice. Cei care au de suferit sunt in special pacientii care sufera de cancer.

Cele mai sensibile 3 zodii - Le poti frange inima rapid

Exista anumite zodii care sunt atat de sensibile, incat le poti face sa planga si sa sufere rapid. Iata despre cine este vorba. PESTI Pestii sunt emotionati de catelusi, de apusurile frumoase, de culorile.

Aplicatia care te ajuta sa dormi mai bine si o solutie de e interpretare online a radiografiilor printre cele mai bune proiecte IT de la Innovation Labs 2018

Innovation Labs 2018, programul de mentorat si dezvoltare pentru tinerii pasionati de tehnologii creative si antreprenoriat, si-a desemnat castigatorii in cadrul evenimentului Demo Day. Appsulate, ClarK, XVision si WakeZ sunt echipele care au convins juriul si publicul cu produsele lor si au fost desemnate cele mai bune proiecte IT inscrise in competitie. Iata ce vor sa aduca in piata aceste proiecte.

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu schimba istoria Romaniei la Roland Garros. Ce se va intampla azi cu cele mai bune jucatoare din Romania

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu sunt in acest moment, conform pozitiilor din clasamentul WTA, cele mai in forma jucatoare de tenis din Romania.

Peste 100 de articole discutate de comisia de cod administrativ/ Care sunt principalele schimbari

Comisia de cod administrativ a luat, luni, in discutie peste 100 de articole, urmand ca dezbaterile sa fie reluate marti dimineata. Printre modificari sunt cele care vizeaza aparatatul viceprim-ministrului sau modul in care Guvernul exercita strategia de implementare a programului de guvernare, potrivit Mediafax.

Cele 5 carti pe care Bill Gates le recomanda pentru aceasta vara: Este una dintre cele mai bune carti pe care le-am citit vreodata

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, este cunoscut pentru faptul ca isi face timp sa citeasca cel putin 50 de carti pe an. Miliardarul american a compus o lista cu cele mai bune cinci carti pe care le-a citit in ultima vreme, pe care le recomanda ca lectura de vacanta in aceasta vara celor care ii citesc blogul.

Cele mai iubite spectacole de comedie din tara se joaca la Brasov

Saptamana Comediei aduce la Brasov cele mai renumite teatre din tara, dar si noua zile de voie buna si piese una si una. Pe langa spectacolele de la Teatrul Sica Alexandrescu, vor fi piese care se vor juca in strada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )