Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cod galben de inundatii in bazinele hidrografice din Transilvania, Muntenia si Moldova

Adevărul Adevărul,
Cod galben de inundatii in bazinele hidrografice din Transilvania, Muntenia si Moldova

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, luni, o serie de atentionari Cod galben de inundatii, valabile in bazine hidrografice din Transilvania, Muntenia si Moldova, in urmatoarele ore. continuă pe Adevărul

Cod galben de inundatii pentru ruri din unsprezece judete

Hidrologii au emis duminica mai multe atentionari cod galben de inundatii pentru rauri din unsprezece judete, unde vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti si viituri care pot provoca inundatii, avertizarile fiind in vigoare pana la ora 22. 00, relateaza News. ro.

ALERTA METEO: Cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara

Hidrologii au emis un cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din Transilvania, Muntenia si Moldova, pana la ora 20:00. Astfel, specialistii transmit ca din cauza ploilor abundente se pot produ.

Atentionare meteorologica cod galben de ploi, grindina si intensificari ale vantului in 12 judete.Cod galben de inundatii pentru rauri din unsprezece judete

Meteorologii au emis duminica mai multe atentionari meteorologice cod galben de ploi insotite de frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina in 12 judete, valabile pana la ora 16.

Vin ploile torentiale si vijeliile. Ce judete vor intra sub Cod Galben de precipitatii

Meteorologii au emis cod galben pentru instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate pentru mai multe judete.

UPDATE Cod galben de precipitatii si grindina pentru Arad si Caras-Severin / Cod Portocaliu n Timis

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata dimineata atentionari cod galben de ploaie si grindina pentru judetele Arad si Caras-Severin si portocaliu entru Timis, in timp ce judetul Harghita va fi sub avertizare de ceata.

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Vreme capricioasa in intreaga tara. Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii valabile pentru mai multe judete din tara.

Atentionare meteorologica cod galben de ploi, grindina si intensificari ale vantului in 12 judete

Meteorologii au emis duminica mai multe atentionari meteorologice cod galben de ploi insotite de frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina in 12 judete, valabile pana la ora 16.

Cod galben de averse torentiale si grindina, smbata, n cinci judete din sud-vestul tarii. Mine si luni, ploi n toata tara

Meteorologii au emis sambata o atentionare de Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, cantitati de apa insemnate pentru Mehedinti, Gorj, Dolj, Caras-Severin si local in judetul Hunedoara. De asemenea, potrivit unei informari a Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), de maine pana luni, instabilitatea atmosferica va acoperi intreaga tara vezi harta in text).

Avertizare meteo! Cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, doua atentionari cod galben, una de precipitatii pentru judetele Arad si Timis si alta de ceata, pentru judetul.

Atentionare meteo! Cod galben de furtuni si vijelii in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, doua noi atentionari nowcasting Cod galben de furtuni si vijelii pentru localitati din judetele Bihor si Arad. Potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2238 seconds )