Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cod galben de inundatii in patru judete

Adevărul Adevărul,
Cod galben de inundatii in patru judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarie a Apelor a emis, sambata, Cod galben de inundatii pentru patru judete, fiind valabil pana maine dimineata. continuă pe Adevărul

Cod galben de inundatii pe rauri din sase judete, pana sambata

Hidrologii au emis o atentionare Cod galben de inundatii valabila de joi seara pana sambata la ora 12. 00, pentru rauri din sase judete.

Avertizare cod galben de inundatii si pentru judetul Arges

Sambata dimineata a intrat in vigoare o atentionare cod galben de inundatii ce vieaza si judetul Arges. Averizarea este valabila pana duminica dimineata.

Avertizare Cod Galben de inundatii, zeci de localitati sub atentie. Orice situatie de urgenta cauzata de vremea severa poate fi semnalata la 112!

Hidrologii au emis o averizare Cod Galben valabila de joi, 24 ianuarie 2019, pana sambata, 26 ianuarie. Zeci de localitati sunt vizate, politistii atragand atentia si asupra pericolului formarii de polei.

Cod galben de inundatii in sapte judete, de joi pana sambata, din cauza precipitatilor prognozate si a topirii zapezii

Hidrologii au emis, miercuri, o avertizare cod galven de scurgeri de pe versanti cu efect de inundatii locale, valabila de joi de la ora 18. 00, pana sanbata la pranz. Sunt vizate bazinele hidrografice Drincea,.

Romania lovita de vreme extrema. Cod galben de ninsori in 26 de judete si in Bucuresti, pana sambata dupa-amiaza

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, vineri, o noua atentionare cod galben de ninsori, valabila pana sambata dupa-amiaza, in 26 de judete si in Municipiul Bucuresti, respectiv o.

Cod galben de ploi, polei si vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis joi atentionari nowcasting Cod galben de ploi, polei si vant, valabile in patru judete din Muntenia si Dobrogea. Potrivit meteorologilor, pana la.

Avertizare cod galben de ploi si ninsori puternice pentru Bucuresti si 25 de judete

Capitala si 25 de judete se vor afla sub cod galben de vreme rea incepand de joi dimineata de la ora 4. 00 si pana vineri. Potrivit meteorologilor, in cea mai mare parte a Moldovei si in zona Carpatilor Orientali vor fi ninsori insemnate cantitativ si se va depune un strat nou de zapada consistent, in timp ce in nordul si vestul Olteniei si in nordul Munteniei vor fi ploi insemnate cantitativ. Prognoza meteo pentru Bucuresti: Cum va fi vremea in urmatoarele zile.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata. Meteorologii trag un semnal de alarma fata de soferi, sa fie foarte atenti la drum. Codul galben es.

Alerta ANM: Cod galben de polei pana duminica dimineata in Baragan

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de polei si depuneri semnificative de gheata valabila de sambata dupa-amiaza si pana duminica dimineata, in Bucuresti si sase judete din sud-estul Munteniei si sudul Moldovei, printre care si Calarasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )