Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cod galben de ninsori, luni, in 8 judete din Muntenia si Dobrogea

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ninsori, luni, in 8 judete din Muntenia si Dobrogea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori moderate cantitativ si strat de zapada, valabil luni, intre orele 05. 00 si 20. 00 in opt judete din sud-estul tarii. continuă pe Hotnews

ANM a emis o avertizare Cod galben de ninsori in Capitala si in alte sapte judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica o atentionare cod galben de ninsori moderate cantitativ cu depuneri de strat de zapada, valabil in Bucuresti si in alte sapte judete din tara.

Alerta meteo: Cod galben de ninsori in sud-estul tarii. Cat tine vremea rea

Vreme de iarna in urmptoarele ore in sud-estul Romaniei. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare cod galben de ninsori, valabile luni, 30 noiembrie, de la ora 05. 00, pana la ora 20.

ANM: Cod galben de ceata in 27 de judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata care vizeaza 27 de judete din toate zonele tarii, scrie Agerpres.

Cod galben de ninsori in Bucuresti si opt judete din sud-est

Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea ce va afecta Capitala si opt judete luni, 30 noiembr.

Cod galben de ninsori, luni, in opt judete din tara. Se va depune strat de zapada

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica, 29 noiembrie,o informare meteo care anunta uncod galben de ninsorimoderate cantitativ si strat de zapada, valabilpe raza a.

Alerta de la ANM! Capitala si sapte judete, sub cod galben de ninsoare

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori pentru sudul si estul Munteniei si pentru cea mai mare parte a Dobrogei, care intra in vigoare luni, la ora 5.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara. Ce zone sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata mai multe atentionari Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa, valabile in 10de judete. Cod.

Cod galben de ceata densa pentru 10 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, patru atentionari cod galben de ceata pentru 10 judete din tara, care va determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m.

ANM a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata in Capitala si in 18 judete, sambata

Meteorologii au emis sambata dimineata mai multe avertizari Cod galben de ceata valabile in Bucuresti si in 18 judete din tara.

Avertizare ANM. Cod galben de ceata in Capitala si in 18 judete din tara

Meteorologii ANM au emis, sambata dimineata, mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile in Bucuresti si in 18 judete din tara. Astfel, pana la ora 8. 00 sunt sub avertizare Capitala, judetele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )