Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cod galben de ploi si furtuni in 16 judete, pana duminica dimineata / ANM a emis si o informare de instabilitate atmosferica, valabila in aproape toata tara pana marti

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ploi si furtuni in 16 judete, pana duminica dimineata / ANM a emis si o informare de instabilitate atmosferica, valabila in aproape toata tara pana marti

Adminsitratia Nationala de meteorologie a emis un cod galben de ploi in cantitati insemnate si instabilitate atmosferica accentuata, valabil de sambata, ora 12. 00 si pana duminica, ora 06. 00, in 16 judete. continuă pe Hotnews

Cod galben de ploi insemnate pentru 16 judete, pana duminica dimineata. Cum va fi vremea in Capitala?

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de ploi insemnate cantitativ pentru 16 judete, valabila de sambata, ora 12:00, pana duminica, la ora 6:00, precum si o informare de instabilitate atmosferica pentru toata tara,.

Cod galben de ploi in sapte judete, pana la ora 10.00; in intreaga tara continua precipitatiile si vijeliile, pana vineri

Sapte judete din zona de sud-vest a tarii sunt, miercuri, sub atentionare cod galben, pana la ora 10. Ploi, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, vor fi si in restul tarii, pana vineri.

ANM a emis un nou cod galben de furtuni. Cat dureaza si ce zone sunt afectate

Vremea rea se intoarce in mai multe zone din tara. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dimineata, un nou cod galben de ploi, furtuni si vijelii. ANM a emis un cod galben de vreme rea pentru a doua parte a zilei de miercuri. Acesta intra in vigoare la ora 14:00 si expira la ora [] .

VREMEA. Un nou avertisment de la meteorologi. Cod galben de furtuni si ploi abundente in mai multe zone din tara

Meteorologii vin cu o noua avertizare de ploi abundente in 12 judete. ANM a anuntat cod galben de vijelie si ploi torentiale in judetele Maramures, Satu-Mare, Salaj, Cluj, Bistrita-Nasaud,.

Avertizare meteo pentru Dambovita. Este cod galben de ploi abundente, vijelii si grindina

Meteorologii au emis o atentionare Cod galben de ploi abundente, chiar torentiale, intensificari ale vantului, descarcari electrice, vijelii si grindina, valabila pana vineri dimineata, in 12 judete din sudul tarii. De altfel, vor fi ploi si vant puternic in intreaga tara, pana duminica dimineata.

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina in 13 judete, printre care si Dambovita

Meteorologii ANM au emis o noua avertizare de vreme severa pentru 13 judete din tara, unde sunt anuntate ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina.

ALERTA Cod galben de ploi si fulgere in Capitala si mai multe judete din tara

Autoritatea Nationala de Meteorologie a emis atentionare de Cod galben de ploi pentru Capitala si alte trei judete.

Atentionare cod galben de ploi, vijelii si grindina pentru 13 judete

Treisprezece judete din sudul, nord-vestul si centrul tarii vor fi miercuri sub atentionare cod galben de ploi si vijelii, anunta meteorologii.

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii pentru sapte judete ale tarii

Meteorologii au emis un noua atentionare de cod galben de averse si descarcari electrice pentru sapte judete si pentru zonelede munte aferente a altor cinci judete. Sub cod galben.

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii pentru 12 judete ale tarii

Meteorologii au emis un noua atentionare de cod galben de averse si descarcari electrice pentru sapte judete si pentru zonelede munte aferente a altor cinci judete. Sub cod galben.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )